van heel wat waterpret!

Piscine Cléa sur terrasse devant une maison moderne

200.000 varianten voor een uniek zwembad!

Waterair Zwembaden, specialist in zwembadpakketten, geeft u de keuze uit meer dan 90 modellen en 200.000 varianten die kunnen worden aangepast aan alle soorten natuurlijk terrein, om van uw tuin een unieke en gepersonaliseerde plek te maken.

Door hieronder uw contactgegevens in te voeren, ontvangt u ook gratis onze Waterair zwembadcatalogus om alvast wat inspiratie op te doen voordat uw afspraak plaatsvindt!

Ik doe inspiratie op
catalogue

Een 3D-projectie van uw Waterair zwembad

Alles wordt snel heel concreet. Met behulp van zijn tablet en een speciaal door Waterair Zwembaden ontwikkelde augmented reality software, zal uw adviseur u helpen ontdekken hoe uw tuin eruit zal zien met het door u gekozen zwembad!

De inplanting studie wordt uitgevoerd door de dichtstbijzijnde Waterair Zwembaden adviseur en is gratis, persoonlijk en vrijblijvend.

Ik wil een gratis inplanting studie aanvragen
Exemple de rendu de piscine dans le logiciel de réalité augmentée

Gratis inplanting studie

Uw contactgegevens
Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Het adres van mijn project

Het adres van mijn project komt overeen met mijn persoonlijke adres

Ik meld mij namens een sponsor
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Offres commerciales revendeurs
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website

Europees leider op het gebied van zwembadpakketten

20 jaar

garantie op de structuur*

+50 jaar

ervaring als fabrikant

+20%

waarde van eigendommen

133 000

tevreden klanten

(1) Door uw e-mailadres op te geven, kunt u commerciële informatie ontvangen van Waterair Zwembaden. U kunt zich op elk moment uitschrijven door te klikken op de link die u bij elke e-mail ontvangt. U hebt het recht om uw gegevens te bekijken, te wijzigen, te corrigeren en te verwijderen (art. 34 van de Franse wet “Informatique et libertés”). Om dit recht uit te oefenen, kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie – Piscines Waterair ZA – INT – 68580 Seppois-le-Bas.

© Fotocredits: Thierry Foulon, Dominique Gianelli.

* Verplichte velden

** De Waterair panelen hebben een garantie van 20 jaar. Zonder degressiviteit. Volgens onze algemene garantievoorwaarden.