Abychom vám dali na výběr a zaručili každodenní spokojenost, vytvořili jsme čtyři řady vybavení zaměřené na údržbu a energetickou úspornost instalace. Balíčky vše v jednom, které se dokonale přizpůsobí vašim očekáváním i vašemu bazénu. 

Najděte si pro sebe tu nejvhodnější řadu vybavení, se kterou se plně ztotožníte !

1 2 3 4

1/ Které z následujících tvrzení vás nejlépe vystihuje ?

Vnímám jako důležité, že má výrobek malý dopad na životní prostředí Vnímám jako důležitější cenu výrobku Vnímám jako důležitější náklady na používání výrobku Oceňuji automatizaci / dálkové ovládání vybavení v domě Raději si kupuji nejlepší dostupnou technologii

1 [Réponse à la question 1]

2/ Jak byste ohodnotili úroveň svých znalostí o bazénech?

Začátečník Středně pokročilý Expert

1 [Réponse à la question 1]

2 [Réponse à la question 2]

3/ Jaké je vaše hlavní očekávání u bazénu ?

Možnost uzpůsobení na míru (tvar, velikost, využití) Snadná údržba Co nejnižší náklady na používání

1 [Réponse à la question 1]

2 [Réponse à la question 2]

3 [Réponse à la question 3]

4/ Která z následujících možností je pro vás nejdůležitější?

Kvalitní bazén za co nejlepší cenu Možnost zakoupit si sadu k montáži, abych při nákupu bazénu ušetřil/a Vybavení, které se snadno používá, aby byla údržba bazénu co nejjednodušší Des équipements basse consommation

Bravo, bude vám 100% vyhovovat řada
Waterair %CATEGORY%

Zobrazit řadu vybavení

Waterair ESSENTIAL : odolný bazén za lepší cenu

To je váš bazén Waterair na míru se snadnou a rychlou instalací vlastními prostředky. Využijte záruku 20 let a systém prověřený 50 lety v praxi. Když se rozhodnete sestavit si bazén sami, ušetříte nemalé prostředky na práci. Můžete tak mít bazén o 30–50 % levněji.

Objevte řadu Waterair ESSENTIAL

Waterair ECO.PILOT : jednoduchý připojený bazén

V zájmu snadnější údržby bazénu spojuje nabídka Waterair ECO.PILOT řadu Waterair Essentiel se světem easy·care. Osobní asistent vás v reálném čase úrpvede oznámeními a individuálními doporučeními a usnadní vám údržbu bazénu optimálním načasováním každého úkonu. Zajistí optimální efektivitu bazénu pomocí automatizace délky filtrace v létě i v zimě. Můžete tak ušetřit za prostředky pro údržbu.

Objevte řadu Waterair ECO.PILOT

Waterair ECO.WAT : úsporný a ekologicky šetrný bazén

V nabídce Waterair ECO.WAT se setkávají řada Waterair Essentiel a energetická účinnost, aby se dosáhlo nízkých provozních nákladů a návratnosti investice do pěti let. Naše nové technologie zajišťují snížení spotřeby energie i snížení hlučnosti, aby nic nenarušovalo radost z koupání.

Objevte řadu Waterair ECO.WAT

Waterair TOP : odolný a úsporný bazén s jednoduchým používáním a údržbou

Díky řadě Waterair TOP spojíte snadné používání, energetickou účinnost a rychlou návratnost investic. Se sadou bazénu Waterair můžete přidat prostředí easy-care s ultratichou nízkoenergetickou filtrací. Vyberte si kompletní řešení vyvinuté pro vaši pohodu!

Objevte řadu Waterair TOP

Skočte do vody!

Jak byste chtěli dostávat svůj katalog? *
Dávám společnosti Waterair svolení k zasílání cen, digitálního katalogu a speciálních nabídek :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
Údaje označené hvězdičkou (*) jsou povinné
Vaše údaje shromažďuje skupina Groupe Waterair v rámci vašeho požadavku. Další informace naleznete v našich zásadách na ochranu soukromí, které jsou k dispozici v dolní části našich webových stránek.