Poolpaketet kombinerar komfort, enkel installation och underhåll. Det är praktiskt och designat och ger dig möjlighet att anpassa din pool efter dina önskemål. Upptäck ytterligare fördelar med ett poolpaket och tillbehör som rekommenderas av Waterair Pooler.

Vad är ett poolpaket ?

En solid och estetisk poolsats är ett alternativ till en betongpool i mark eller en skalpool.

Principen för poolpaketet är att det består av flera delar som gör det enkelt för alla att montera det. Det är också möjligt att få professionell hjälp med ett eller flera steg i installationen. Slutligen är det också möjligt att välja en nyckelfärdig pool: hela monteringen utförs då av proffs.

Alla paket från Waterair-pooler har patenterad teknik och en 20-årig garanti på konstruktionen, vilket garanterar lång livslängd och mekanisk motståndskraft. Detta beror på att ramens stålpanel klarar mer än fyra gånger det maximala trycket på din poolkonstruktion, vilket motsvarar en 40 cm tjock betongvägg.

Detta gör att du kan vara säker på att din installation kommer att hålla länge.

Upptäck utbudet av poolpaket från Waterair pooler

Waterair pooler erbjuder ett brett sortiment av poolpaket. Oavsett hur stor plats du har i din trädgård, hittar du garanterat en pool som passar dina behov, utan att behöva oroa dig för de begränsningar som finns på din tomt.

Har du en liten tomt? Det gör inget: ditt projekt med en poolsats är ändå möjligt! Utbudet av minipooler är gjort för dig. Dessa minimalistiska poolpaket finns i olika former för att passa alla typer av terräng. Från den runda poolen Lola till den lilla rektangulära poolen Émilie – du hittar säkert en modell som passar dig.

Är din tomt smal? Waterair pooler har tänkt på den här typen av pool. De smala poolerna, med sin minskade bredd, kan anpassas till din tomt utan att ge avkall på komforten och nöjet att simma. De estetiska och praktiska poolsatserna Mila och Nina kommer att få plats i din trädgård!

Om din trädgård däremot är tillräckligt stor kan du välja en stor pool utan att behöva spendera en hutlös summa pengar. Waterairs poolpaket är rektangulära, njurformade eller långa och finns i många olika storlekar. Du kommer garanterat att hitta en som passar dina behov, i en överkomlig prisklass och med en enkel montering som kan göras tillsammans med familjen.

Om du gillar att simma innehåller vårt utbud av poolpaket även flera simbanor för avslappnad simning hemma.

Slutligen kan alla Waterair-pooler anpassas, t.ex. färgen på linern, djupet eller trapporna. Detta ger dig friheten att skapa en pool som passar dig!

Installera ditt eget poolpaket: vilka är fördelarna ?

En av de största fördelarna med att montera ett poolpaket själv är att du sparar utgifterna för arbetskraft. På så sätt kommer din pool att kosta mindre och besparingarna gör att du kan utrusta den bättre för att öka komforten.

En annan fördel med poolpaketet är att du kan kontrollera vädret. Du kan själv välja när och i vilken takt du vill montera utrustningen. Har du bråttom att få ditt projekt färdigt? Bjud in några vänner och bygg poolen tillsammans. Du är inte längre beroende av ett proffs för att förverkliga din pooldröm. Även om du planerar i april eller juni kan Waterair pooler göra ditt badprojekt möjligt under sommaren.

Slutligen är byggandet av din egen pool ett viktigt projekt som du kan vara stolt över. Så när du har familj eller vänner på besök kan du hävda att du har gjort den själv. De kommer utan tvekan att bli imponerade av ditt arbete.’

Det är enkelt att bygga ett poolpaket med Waterair

Att bygga en pool med hjälp av Waterair pooler är ett enklt projekt som är tillgängligt för alla.

Monteringen av ditt poolpaket består av sju steg:

  1. Jordarbeten för att förbereda marken för ramverket och för att definiera bassängens botten.
  2. Montering av de olika korrugerade stålpanelerna som ingår i ditt poolpaket. Panelerna är numrerade, förborrade och markerade och är lätta att montera med hjälp av ett system med dubbla bultar.
  3. Plattan, för att stabilisera och jämna ut poolens botten.
  4. Tätning av vissa delar av konstruktionen, så att din pool blir helt vattentät.
  5. Återfyllning med sand för att hålla poolen stabil.
  6. Montering av linern, som du kan anlita en professionell fackman från Waterair pooler för.
  7. Avslutande åtgärder, till exempel att montera stenar eller bygga ett däck runt poolen.

Tack vare din personliga monteringsguide och de många handledningar som producerats får du instruktioner som är anpassade till den modell av poolpaket som du har valt. Steg för steg är monteringen enkel och snabb. Men om du är osäker kan du få hjälp med att utföra några av stegen.

 

Waterair pooler, din favoritpartner för ditt projekt

Waterair pooler hjälper dig under hela ditt projekt. I mer än 50 år har vi gett råd och tillhandahållit lösningar till våra kunder, bland annat genom:

  • det stöd som erbjuds enligt den montering som du väljer;
  • Den personliga tekniska handboken för din pool och det särskilda programmet guidar dig genom hela installationen;
  • telefontjänsten som är öppen för dig 6 dagar av 7;
  • Kundområdet som är tillgängligt online dygnet runt – här hittar du praktiska och personliga råd för montering, underhåll eller eventuella reparationer av din pool;
  • en personlig diagnos, stöd och hjälp vid tvivel.

Vårt kunnande och vår expertis gör att vi kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt under hela ditt projekt.

Ta första steget

Hur vill du få din katalog? *
Jag godkänner att Waterair skickar mig priser, den digitala katalogen och specialerbjudanden :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
Fält som har markerats med * är obligatoriska att fylla i
Dina uppgifter samlas in av Waterair Group som en del av din begäran. För mer information, se vår integritetspolicy som finns längst ner på vår webbplats.

europaledande inom poolpaket

Vi finns för närvarande i 29 länder och är välkända för våra produkters kvalitet, vår kundnöjdhet och för vår exceptionella konkurrenskraft.

20 års

garanti för poolstrukturen*

50 år

erfarenhet som tillverkare

+20%

i ökat fastighetsvärde

133 000

belåtna kunder