Choisir une piscine rectangulaire

Suorakaiteen muotoinen allas on tyylikäs, ajaton ja sijoittuu modernien linjojensa ansiosta harmonisesti useimpiin pihoihin. Tämänmuotoisesta uima-altaasta onkin vuosikymmenten aikana tullut säännönmukainen, jollaiseksi useimmat uima-altaan mieltävät. Toisin kuin kaarevat mallit, jotka helposti kiertävät esteet, suorakaiteen muotoinen uima-allas todella hallitsee omaa tilaansa. Maisemointi on suunniteltava altaan ympärille.

Suorakaiteen muotoiset uima-allasmallimme

Suorakulmainen uima-allas

Joana

Tutustu Joanaan, suorakulmaiseen koko perheen uima-altaaseen. Tyylikkäässä ja houkuttelevassa altaassa on upotettu reuna, ja se tarjoaa tuntikausia hauskanpitoa vedessä koko perheelle.

suorakulmainen koko perheen uima-allas

Suorakulmainen uima-allas

Sara

Suorakulmionmuotoisen Sara-altaan hillityn ajattomat muodot viehättävät varmasti jokaista. Integroidut Inside-portaat vapauttavat altaan koko potentiaalin uimakäyttöön. Tämä malli sopii erinomaisesti sekä aktiiviseen uimiseen että mukavaan oleiluun uintikertojen välillä. Altaan pyöristetyt kulmat helpottavat sen kunnossapitoa merkittävästi.

Piscine rectangulaire Sara sur une terrasse avec dalles en béton

Suorakulmainen uima-allas

Barbara

Perinteisen tyylikäs suorakulmainen uima-allas löytää paikkansa pihassasi ja tuo sinne mukavuutta ja tyylikkyyttä. Voit nauttia koko kesän perheen ja ystävien kanssa upeasta altaasta, jonka ansiosta tunnet olevasi lomalla, vaikka et lähde minnekään kotoasi.

Piscine Barbara - escalier Welcome

Suorakulmainen uima-allas

Luna

Jos sinun on vaikea päättää, valitsisitko hillityn tyylikkään, modernin, suorakulmionmuotoisen vaiko soikean pehmeälinjaisen uima-altaan, suorakulmionmuotoinen Luna-allas on juuri sinua varten. Kylpylisävarusteisten Pacio-portaiden mukavuus ja käyttäjäystävällisyys tekevät tästä altaasta pihan ehdottoman keskipisteen.

Piscine de forme libre Luna avec margelles et plage en bois

Suorakulmainen uima-allas

Emilie

Emilie-altaan muoto miellyttää geometriasta pitäviä. Uima-altaiden klassikko Emilie-malli ja sen suorat kulmat tuovat puutarhaasi koruttomuutta ja eleganssia.

Piscine rectangle avec escalier confort

Slims

Nina

Tämä pitkä ja elegantti uima-allas istuu täydellisesti pieniinkin pihoihin. Nina-mallissa on mukava uintialue ja integroidulla penkillä varustettu rentoutumisalue.

Mitkä ovat suorakaiteen muotoisen uima-altaan edut ?

Suorakaiteen muotoinen uima-allas erottuu ennen kaikkea vastaansanomattomalla klassisuudellaan. Sillä on toki monia muitakin etuja:

  • Tilavuus. Muita muotoja tilavampina ne tarjoavat virkistäytymiselle enemmän mahdollisuuksia, mutta niissä voi myös harrastaa vesileikkejä.
  • Uimareille muoto on ihanteellinen. Tämä onkin suositelluin muoto uimiseen.
  • Helppo varustaa. Yksinkertainen muoto helpottaa suojavarusteiden, esimerkiksi turvallisten kansien, hankkimista, mutta myös muiden sopivien varusteiden löytämistä.
  • Muoto mukautuu kaikkiin pihoihin. Klassisten linjojensa ansiosta se sopii mihin tahansa ulkotilaan.

Suorakaiteen muotoisen altaan vahvat puolet ovat paljon merkittävämmät kuin heikot. Klassinen suorakaide on tuonut tälle allasmallille iskostuneen maineen, mutta malli ei ehkä välttämättä miellytä omaperäisyyttä etsiviä.

Suorakaiteen muotoinen uima-allas: millaisia rakennustyyppejä siitä löytyy ?

Suorakaiteen muotoisia uima-allasrakenteita on useita erilaisia. Kuten esimerkiksi:

  • suorakaiteen muotoinen runkoallas:
  • suorakaiteen muotoinen betoniallas:
  • suorakaiteen muotoinen teräsallas:

Jokainen menetelmä on erilainen. Waterair-uima-altaiden runko koostuu aaltoteräselementeistä. Tällä rakenteella on 20 vuoden takuu*, rakenteen ansiosta Waterair-uima-altaan asentaminen on helppoa haastavallakin tontilla. Tämän tekniikan etuja on myös räätälöinnin helppous.

*Yleisten takuuehtojemme mukaisesti

Miten suorakaiteen muotoista allasta räätälöidään ?

Suorakaiteen muotoista uima-allasta voi räätälöidä erityisesti portailla.

Integroidut portaat

Suorakaiteen muotoisen uima-altaan omistajat valitsevat mieluiten integroidut portaat (tai tulevat portaat). Tämäntyyppiset allasportaat mahdollistavat altaan pysymisen täydellisen suorakaiteen muotoisena, mutta portaita ei voi sijoittaa minne tahansa. Ihaile laskevaa aurinkoa tai näkymää terassille portailla istuen: portaiden paikka on kiinteä, sitä ei voi muuttaa.

Lähtevät portaat

Lähtevät portaat on mahdollista sijoittaa eri paikkoihin uima-allasta. Voit siis nauttia virvokkeista valitsemallasi näköalalla! Uima-altaasi ei näin ole enää täysin suorakaiteen muotoinen, koska portaat lähtevät ulos suorakaiteesta. Tehtävä valinta on siis esteettinen ja käytännöllinen.

Muu räätälöinti

Useimmiten portaiden valinnan lisäksi suorakaiteen muotoisessa uima-altaassa on muitakin räätälöintimahdollisuuksia:

Toki löytyy vielä muitakin räätälöintivaihtoehtoja, joilla voit tehdä uima-altaastasi ainutlaatuisen ja täysin makusi mukaisen.

Neuvojamme ovat valmiita vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi, jotta uima-altaastasi tulee täysin toiveidesi mukainen. Hankekohtaisesti tarkkaan suunniteltu ja räätälöity uima-allas vastaa kaikkia odotuksiasi!

Pitkälinjainen muoto on vaihtoehto suorakaiteelle

Waterair suosittelee soikeaa muotoa vaihtoehtona suorakaiteelle. Pinta-alaltaan vastaavan kokoinen soikea muoto tarjoaa suuremman uintipituuden. Lisäksi soikea muoto helpottaa altaan ympäri kiertämistä. Toisin kuin suorakaiteen muotoisessa uima-altaassa, soikeassa välttyy kulmien kiertämiseltä.

Pinta-ala on sama: 20 m²:

  • Olivia – soikea uima-allas: 7,30 m x 2,96 m.
  • Sara – suorakaiteen muotoinen uima-allas: 6,43 m x 3,18 m.

Uima-altaidemme soikea muoto tarjoaa pehmeämmän kulman modernin tyylin mitenkään rikkumatta. Lisäksi pyöristys helpottaa kunnossapitoa, koska vesi- ja puhdistusrobotit kiertävät paremmin.

Erimuotoisia uima-altaita

 

Tehtäväksesi jää vain portaiden mallista päättäminen: tulevat portaat eli uima-altaan muotoa noudattavat portaat vai lähtevät, sinulle parhaiten sopivaan paikkaan sijoitetut portaat. Oletko jo kuvitellut mielessäsi unelmiesi uima-altaan? Luodaan se yhdessä!

Ota yhteyttä myyntineuvojiimme ilmaisen sijaintitutkimuksen laatimiseksi kotonasi, se ei sido sinua mihinkään.

Pulahda veteen !

Miten haluaisit vastaanottaa kuvastosi? *
Sallin Waterairin lähettää minulle hintoja, digitaalisen kuvaston ja tarjouksia :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
*-merkityt kentät ovat pakollisia
Waterair-konserni kerää tietojasi pyyntösi ohessa. Löydät lisätietoja tietosuojakäytännöstämme, joka on saatavilla verkkosivustomme alareunassa

Euroopan johtava uima-allaspakettien valmistaja

Toimimme yli 29 maassa ja tuotteidemme laatu, luotettava palvelumme sekä ainutlaatuinen kilpailukykymme tunnetaan ympäri maailmaa.

20 vuoden

takuu kehikolle*

50

kokemus valmistuksesta

+20%

lisää arvoa kiinteistölle

133 000

tyytyväistä asiakasta