Vestavěná lavice u úzkých bazénů

I v malém bazénu jde v první řadě o váš komfort. Proto vyvinula společnost Waterair vestavěnou lavici určenou speciálně do úzkých bazénů, aby naplnila veškeré vaše představy o koupání i na těch nejmenších zahradách.

Vestavěná lavice, prvotřídní designová i pohodlná vychytávka vašeho úzkého bazénu

Mít v bazénu vestavěnou lavici, na kterou se dá posadit, je nepopiratelnou a naprosto nedocenitelnou výhodou. Na lavici můžete v klidu a pohodlně relaxovat a zároveň si užívat osvěžující vodu! Je ideální rovněž pro rodiny s dětmi, které si mohou v bazénu za přítomnosti dospělých bezpečně hrát.

Vestavěná lavice je součástí vaší bazénové sady

Když si pořídíte úzký bazén, neznamená to, že se musíte vzdát komfortu. Proto úzké bazénové sady Nina a Mila zahrnují lavici, která byla speciálně vyvinuta právě pro tyto modely. Lavice vestavěné v našich úzkých bazénech jsou dokonale sladěny s vámi vybranou barvou fólie, ale pořád jsou dobře vidět, abyste byli naprosto v bezpečí. Zároveň jsou udělané tak, že slouží jako první schod vestavěných schodů Piano, které jsou volitelným příslušenstvím u úzkých bazénů Nina a Mila.

Vestavěná lavice do vašeho úzkého bazénu !

Obdélníkový bazén Nina zahrnuje vestavěnou lavici po celé šířce bazénu. Mohou se na ni pohodlně usadit dvě osoby. Sportovnější typy mohou lavici využít i ke cvičení vodní gymnastiky. Oválný bazén Mila má svou vlastní lavici uzpůsobenou tvaru bazénu, rovněž po celé šířce. Lavice úzkého bazénu Mila je v hloubce asi 1 m, aby se na ní dalo i dobře ležet. Je velice příjemným místem k odpočinku v uklidňující osvěžující vodě.

Jak nainstalovat do bazénu vestavěnou lavici ?

Vestavěná lavice je součástí bazénových sad úzkých bazénů a je speciálně vyvinutá pro modely Nina a Mila. Počítáme se vším: promysleli jsme každý detail, aby byla instalace co nejsnazší! Sami si můžete vybrat, jestli lavici položíte vpravo, nebo vlevo, podle toho, jak je bazén umístěn na zahradě a kam svítí sluníčko. Instalace bazénů Waterair je snadná a rychlá, nemáte na ní co zkazit. Relax a komfort jsou nyní na dosah, můžete si jich užívat na jakékoli zahradě.

Získat katalog zdarma

Jak byste chtěli dostávat svůj katalog? *
Dávám společnosti Waterair svolení k zasílání cen, digitálního katalogu a speciálních nabídek :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
Údaje označené hvězdičkou (*) jsou povinné
Vaše údaje shromažďuje skupina Groupe Waterair v rámci vašeho požadavku. Další informace naleznete v našich zásadách na ochranu soukromí, které jsou k dispozici v dolní části našich webových stránek.