conseil piscine

Ontdek alles wat u moet weten om het juiste zwembad te kiezen, evenals vele tips om ervan te genieten!

Wat zijn de voordelen van een zwembad en wat zijn de vooroordelen?

Droomt u van een zwembad? Heeft u nog steeds twijfels over de vraag? Hier vindt u twee artikelen om uw vragen te beantwoorden en vooringenomen ideeën over het hebben van een zwembad thuis te analyseren.

Een zwembad en het toebehoren uitkiezen

Soorten zwembaden

Een zwembad kan zich onderscheiden door zijn constructie- en installatietechniek, zijn vorm en ontwerp of zijn ligging. Bij Waterair Zwembaden wilden we u voorzien van voldoende informatie om u te helpen de juiste keuze te maken.

Vormen

De vorm van een zwembad wordt gekozen op basis van verschillende factoren: het ontwerp, de indeling van uw tuin en ook het gewenste gebruik. Om meer te weten te komen, vindt u hier enkele voorbeelden van de meest populaire zwembadvormen.

Grootte

Net als bij de vorm is de keuze van de juiste grootte voor uw zwembad belangrijk. De grootte zal noodzakelijkerwijs afhangen van de grootte van uw woning, maar zal ook gekozen worden op basis van uw behoeften en budget. Met onze 90 modellen en 200.000 varianten is het ons doel om u de zwembadgrootte te laten kiezen die bij u past.

Terreinen

Bij ons vindt u ongetwijfeld een zwembad dat bij uw tuin past! Of uw terrein nu groot of klein is, landelijk of stedelijk, vlak of steil, het is het zwembad dat zich aanpast aan uw tuin en niet andersom.

Toebehoren

U kunt gebruik maken van een breed scala aan toebehoren: een trap voor meer comfort, een bodem aangepast aan alle gezinsleden, een verwarmd zwembad om er langer van te kunnen genieten, zonder natuurlijk de veiligheid uit het oog te verliezen… Ontdek onze gids met advies om de toebehoren voor uw zwembad uit te kiezen.

Ontwikkeling

De ontwikkeling van een zwembad is een project dat in zijn geheel wordt weerspiegeld: u kiest eerst het zwembad en de toebehoren, en dan pas stelt u zich de omgeving voor. Ontdek hier ideeën en adviezen om uw zwembadzone in te richten en van uw tuin een echte leefruimte te maken.

Te nemen stappen

Voordat u een zwembad in uw tuin kunt plaatsen, zijn er een paar administratieve stappen die u moet nemen. Van de aangifte van de werken, tot de keuze van de locatie, tot de verzekering van uw zwembad, ontdek hier de beste praktijken om uw leven gemakkelijker te maken.

Bouw van uw zwembad

Bouw

Dit gedeelte is gewijd aan de installatie van een Waterair zwembad: ontdek de bouwfasen, het beste moment om het te installeren, de installatietechniek (kit of kant-en-klaar), hier wordt alles beschreven zodat u uiteindelijk voor de meest geschikte oplossing kunt kiezen.

Uw zwembad zelf of door een professional laten installeren?

Ga ik mijn zwembad zelf of door een professional laten installeren? Dat is de vraag. Een kitzwembad of een kant-en-klaar zwembad, hier vindt u de voordelen van de verschillende oplossingen om u te informeren en u in staat te stellen de oplossing te kiezen die het best past bij uw behoeften en uw budget.

Uw zwembadbouwer uitkiezen

Zwembad in staalkit, schelpenbad, betonnen zwembad,… er zijn verschillende technieken voor de realisatie van uw zwembad. Vandaag de dag zijn er in de zwembadmarkt veel verschillende zwembadbouwers aanwezig en is het belangrijk om een kwaliteitspartner te kiezen die u kunt vertrouwen. Wij geven u enkele tips om de juiste zwembadbouwer te kiezen die aan uw behoeften voldoet.

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website

Europees leider op het gebied van zwembadpakketten

We zijn aanwezig in meer dan 29 landen wereldwijd en beroemd om de kwaliteit van onze producten en de betrouwbaarheid van onze diensten, maar ook vanwege onze uitzonderlijke concurrentiepositie.

20 jaar

garantie op de structuur*

+50 jaar

ervaring als fabrikant

+20%

waarde van eigendommen

133 000

tevreden klanten