Hoe bouwt u uw eigen zwembad

Zwembaden Waterair begeleidt en adviseert u bij de bouw van uw zwembad, van de uitwerking van uw project tot de effectieve oplevering. Ontdek hoe u gemakkelijk uw eigen zwembadkit kunt bouwen en uw project tot leven kunt brengen.

Waarom Waterair kiezen voor de bouw van uw zwembad ?

Vertrouw op Zwembaden Waterair en profiteer van persoonlijk advies bij de bouw van uw zwembad. Wij houden rekening met uw wensen en uw budget en zorgen ervoor dat het zwembad perfect in uw tuin past, ongeacht de gekozen vorm.

Vraag plaatsingsadvies aan onze verkoopadviseur om de ideale locatie voor de bouw van uw zwembad te bepalen. Kies uw model uit tientallen aanpasbare zwembaden en krijg persoonlijke ondersteuning bij de bouw van uw zwembadkit, ongeacht de gekozen formule.

Zwembaden Waterair zorgt ervoor dat u uw project in alle rust tot een goed einde kunt brengen, van de plaatsbepaling tot de effectieve oplevering, zodat u steeds van het zwembad van uw dromen kunt genieten.

Kiezen voor Zwembaden Waterair is kiezen voor begeleiding op maat door toegewijde teams. Waterair begeleidt en adviseert u:

 

Hoe bouwt u uw eigen zwembad met Waterair ?

Waterair heeft een uniek concept ontwikkeld om het voor u eenvoudig te maken en om u te helpen bij de bouw van uw zwembad, rekening houdend met uw budget en de beperkingen van uw terrein. Met ons ruime aanbod van volledig aanpasbare zwembaden in diverse vormen en maten, houden we het voor iedereen eenvoudig.

De plaatsing van een Waterair-zwembad gebeurt in verschillende stappen, die gemakkelijk zelf uit te voeren zijn. Als leidraad ontvangt u een gepersonaliseerde handleiding, waarin elke stap van de opbouw van uw zwembadkit wordt uitgelegd.

Na de plaatsbepaling en de graafwerken monteert u de structuur van uw zwembad door de verschillende gegolfde staalplaten in elkaar te zetten. Vervolgens kunt u de trap, gemaakt uit buizen van pvc, installeren. Nadien moet een dekvloer van 5 cm worden gestort.

Het enige wat u nu nog moet doen is de grond egaliseren en een paar delen afdichten voordat u het zwembad gaat vullen. De experts van Waterair zullen vervolgens de liner plaatsen. U kunt tot slot zelf nog voor de nodige afwerkingen zorgen (plaatsen van boordstenen, een zwembadterras, …).

Hebt u meer begeleiding nodig? Zwembaden Waterair biedt verschillende formules om in één of meerdere fasen van de bouw van uw zwembad te profiteren van de hulp van professionals. Het aanbod is afgestemd op uw behoeften en budget.

Om de bouw van uw zwembad nog eenvoudiger te maken, biedt Waterair zelfs een kant-en-klare oplossing, waarbij onze gecertificeerde partners zorgen voor de volledige opbouw van uw zwembadkit. Het enige wat u moet doen is erin duiken!

Een plaatsingsadvies aanvragen

 

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website

Europees leider op het gebied van zwembadpakketten

We zijn aanwezig in meer dan 29 landen wereldwijd en beroemd om de kwaliteit van onze producten en de betrouwbaarheid van onze diensten, maar ook vanwege onze uitzonderlijke concurrentiepositie.

20 jaar

garantie op de structuur*

+50 jaar

ervaring als fabrikant

+20%

waarde van eigendommen

133 000

tevreden klanten