Een zwembad van Waterair is ook een uitstekende investering, waarmee de waarde van uw woning tot wel 20% kan stijgen.

Dus waarom zou u zich een zwembad van Waterair ontzeggen?

Met 45 jaar ervaring en meer dan 120 000 geïnstalleerde zwembaden in Frankrijk en in de rest van de wereld. Zwembaden Waterair is algemeen erkend, dankzij zijn exclusieve en gepatenteerde technologie en de smaakvolle, betrouwbare producten.

Rust uw zwembad uit

Rust uw zwembad uit Met de grote hoeveelheid opties die Waterair voorstelt: trappen, balnéo, bodems, liners, veiligheid, randtegels.

Panelen en technologieën

Zwembaden Waterair maakt altijd gebruik van de nieuwste technologieën en heeft inmiddels een vakkennis en ervaring opgedaan die wereldwijd wordt erkend. Onze panelen en filtersystemen zijn hiervan het beste bewijs.

Montage-oplossingen

Ontdek onze oplossingen voor de aanleg van een zwembad op maat; Zwembaden Waterair adviseert en begeleidt u, ongeacht de door u gekozen montagemethode.

De firma Zwembaden Waterair

Onze ontwikkeling, onze internationale aanwezigheid, onze kwaliteitspolitiek en onze richtlijn wat betreft de tevredenheid van onze klanten...Ontdek waar de Franse fabrikant Zwembaden Waterair zijn succes en de tevredenheid van tienduizenden klanten aan te danken heeft.