1. Op maat gemaakte zwembaden

Voor Waterair Zwembaden is elke klant uniek. Met meer dan 90 modellen en 200.000 varianten vindt u bij Waterair zeker iets dat aan al uw behoeften en wensen kan voldoen.

piscine sur-mesure

2. Snelle en eenvoudige installatie

De Waterair zwembaden passen zich aan alle natuurlijke omgevingen aan, zelfs aan steile hellingen! Snel en simpel, een Waterair zwembad kan in slechts enkele dagen tijd opgebouwd worden.

installation piscine facile

3. Kwaliteitsgarantie

Door te kiezen voor een Waterair zwembad, kiest u ook voor kwaliteit. Garantie van 20 jaar op de structuur en 12 jaar op de liner*. "Propiscines" en ISO 9001 versie 2015 certificering.

certification qualité piscine

4. Langdurige ondersteuning

Van het ontwerp tot de oplevering, maar ook gedurende de hele levensduur van het zwembad, ondersteunt Waterair Zwembaden haar klanten om hun zwembaddromen dagelijks waar te maken.

satisfaction client piscine Waterair

5. Naamsbekendheid

In 47 jaar tijd heeft Waterair 25 prijzen gewonnen en meer dan 120 000 gezinnen gelukkig gemaakt.

fabricant piscine reconnue

6. Een groen bedrijf

De duurzaamheid van Waterair Zwembaden is gebaseerd op respect voor sociale waarden, respect voor het milieu en de keuze voor een duurzame economie in haar acties en besluitvorming. Dankzij deze dagelijkse inzet voor duurzame ontwikkeling wil Waterair Zwembaden ecologie en economie combineren voor het welzijn van iedereen.

piscine développement durable