aménagement de piscine pour petit jardin ou terrain

Vandaag de dag worden tuinen steeds kleiner. Maar dat betekent niet dat u uw droom van een zwembad moet laten varen! In tegenstelling tot de algemene opvatting, hoeft u geen groot terrein nodig om een zwembad te kunnen bouwen. Er is namelijk maar 50m² terrein nodig om een zwembad te bouwen.

Wat is een geschikt model zwembad voor een kleine tuin? Welke mogelijkheden biedt Waterair Zwembaden? Wat zijn de voordelen van een klein, ingegraven zwembad voor een klein terrein?

Waterair Zwembaden: zwembaden voor kleine tuinen

Wij doen ons uiterste best om onze klanten een zwembad op maat te bieden die voldoet aan hun behoeftes. Daardoor kunnen wij u oplossingen bieden voor het aanleggen van ene tuin in een kleine tuin.

Wij bieden u de keuze uit modellen kleine zwembaden van minder dan 20m² zoals:

  • zwembad Olivia van 5,16m x 2,37m (oftewel 11m²)
  • boonvormig zwembad Céline van 4,93m x 3,44m x 2,31m (oftewel 13m²)
  • rechthoekig zwembad Barbara van 6,09m x 3,30m (oftewel 18,5m)
  • etc.

Bestel uw gratis catalogus en bekijk alle modellen kleine zwembaden op maat!

Andere ruimtebesparende oplossing is het minizwembad voor kleine tuin. Dit soort zwembad voor kleine ruimte en zelfs heel kleine ruimtes, heeft een oppervlak gelijk aan of kleiner dan 10m². U kunt dus nog meer ruimte besparen en toch genieten van het comfort en de weldaad van het water. Waterair Zwembaden biedt 3 modellen minizwembaden:

  • Olivia Mini van 4,23 x 2,37 meter oftewel 9m²
  • Sara Mini van 3,88 x 2,71 meter oftewel 10m²
  • Lola Mini van 3,75 x 2,96 meter oftewel 9m²

Bovendien hebben wij zwembaden op maat dus goed aan te passen aan uw wensen (20.000 varianten) en aan uw ruimte. U kunt, bijvoorbeeld, een zwembadtrap kiezen binnenin het zwembad, of aan de buitenkant van het zwembad als u daar de ruimte voor heeft.

Vraag om een gratis offerte zodat u de prijs van een zwembad voor kleine ruimte kunt zien dat aangepast is aan uw wensen en behoeftes!

Wat zijn de voordelen van een klein zwembad op een klein terrein?

Een klein zwembad op een klein terrein heeft dezelfde voordelen als een groot zwembad: trap lounge/whirlpool, verlichting, … en is daarbij ook nog eens gemakkelijk te onderhouden en voordelig.

Voor zwembaden kleiner dan 10m² hoeft u geen bouwvergunning aan te vragen. Zo kunt u duw zwembad dus net iets sneller aanleggen en daar al snel in te duiken!

Met een zwembad, ongeacht de omvang, kunt u genieten van de weldaad van water! Een algemene misvatting is, dat een klein zwembad niet erg nuttig is. Maar het is heel goed mogelijk een klein zwembad met meerdere gedeeltes aan te leggen, te luieren op de trap, in het water en zelfs te zwemmen… het hele gezin kan heel goed genieten van een klein zwembad op uw kleine stukje grond.

Twijfelt u nog omdat u denkt dat uw tuin te klein is? Vraag dan een gratis plaatsingsonderzoek aan, om samen met uw adviseur van Waterair Zwembaden, uw behoeftes en de afmeting van uw ideale, kleine zwembad te bekijken!

 

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website