Personne profitant du soleil sur la plage de sa piscine

Het zwembad in kidney vorm biedt een zekere originaliteit aan uw zwembad en garandeert tegelijkertijd de esthetiek en functionaliteit ervan. Het heeft zich doorheen de jaren weten moderniseren en past zich perfect aan alle terreinen aan. Dit soort zwembaden zijn makkelijk in onderhoud en wat betreft de afdekking. Wat als het kidney zwembad nu eens echt de ster van uw tuin werd?

Het zwembad in kidney vorm: wat is dat?

Het kidney zwembad combineert esthetiek, moderniteit en functionaliteit. De originele vorm verleidt met zijn harmonieuze rondingen die uw zwembad een uniek karakter geven. De zachtheid van de afgeronde hoeken maakt het mogelijk om het te integreren in alle soorten landschappelijke omgevingen, vooral in kleine ruimtes. Zoals de naam al doet vermoeden, lijkt het min of meer op een witte boon en zijn omtrek bestaat uitsluitend uit bochten om scherpe hoeken te vermijden.

Wist u dat? Het boonvormige vaak wordt aanbevolen door Feng Shui liefhebbers. Deze kunst is gericht op het harmoniseren van milieu-energie ter bevordering van gezondheid, welzijn en welvaart. De configuratie van de ruimte staat dan ook centraal bij de inrichting van de kamers van het huis en de tuin om het geheel zo in te richten dat er harmonieuze relaties ontstaan.

Monoblok kidney zwembad, stalen kidney zwembad: waar kiest u het best voor?

Beide opties maken het mogelijk om een kidney zwembad in uw tuin te installeren. Het monoblok kidney zwembad bestaat uit één geheel. De structuur wordt vervaardigd uit een voorgedefinieerde mal in de fabriek. De trap wordt dan ook op een vaste plaats geïnstalleerd. Een kidney zwembad kan geïnstalleerd worden waar de klant het wil, bijvoorbeeld: tegenover de ondergaande zon om te ontspannen bij een glaasje wijn. Perfect om alle zorgen te vergeten! Met de stalen kit kunt u vooral de diepte aanpassen, wat een belangrijke parameter is om het gebruik van uw zwembad te optimaliseren.

Een kidney zwembad voor alle smaken bij Waterair Zwembaden

Wij Waterair Zwembaden hebben we 3 kidney zwembaden ontworpen:
 

Model Céline

Tijdloos en modern, het Céline kidney zwembad, past in elke omgeving met elegantie. Het zwembad kan makkelijk geïnstalleerd worden dankzij de afgeronde vorm die zeer weinig stutten vereist. Het Céline model kan worden uitgerust met een optionele uitgangstrap. Kies voor een Orbis, Paso of Welcome trap. Welke trap u ook kiest, u kunt hem plaatsen waar u maar wilt en genieten van het uitzicht dat u betovert. De lengte van het Céline zwembad varieert tussen 4,93 en 11 meter.

Model Sofia

Het Sofia kidney zwembad biedt met zijn moderne vormgeving twee ruimtes voor twee sferen. Aan de ene kant acrobatische springwedstrijden, aan de andere kant leessessies met de voeten in het water. Het Sofia model is perfect aangepast aan de architectuur van eender welke tuin en is uitgerust met een geïntegreerde Enjoy trap. Dankzij de bonenvorm kan het eenvoudig aangepast worden aan de indeling van uw huis. De lengte gaat van 6,04 tot 9,05 meter.

Model Eva

De zachte, afgeronde lijnen passen op harmonieuze wijze bij uw terrein. Het Eva zwembad is ingedeeld in verschillende zones en is eerder gericht op ‘ontspanning’ dankzij de lange PACIO trap die plaats heeft voor meerdere personen. Het kidney zwembad Eva heeft al verschillende families kunnen overtuigen! De lengte varieert van 7,14 tot 8,98 meter.

De laatste twee modellen zijn gemakkelijk af te dekken dankzij hun geïntegreerde trap. Het gaat in ieder geval makkelijker dan bij het Céline model met uitgaande trap.

Elk kidney zwembad in het Waterair Zwembaden gamma wordt geleverd met verschillende standaard kenmerken die allemaal aanpasbaar zijn. Of het nu gaat om de keuze van de trap voor het model Céline of de kleur van uw liner (azuurblauw, grijs, Toscaans of leisteenmarmer). U kunt ook het bodemprofiel kiezen dat het beste bij u past volgens het gebruik van uw zwembad (mini bodem, gebogen bodem, vlakke bodem).

Daarnaast kunt u kiezen voor comfortuitrusting zoals een overdekking of afdekking om het zwemmen veiliger te maken en uw watertemperatuur tijdens het seizoen op peil te houden. Bij Waterair Zwembaden is het kidney zwembad gemakkelijk af te dekken en te beveiligen omdat onze uitrusting aangepast is aan elk van onze modellen.

Voor meer informatie over het kidney zwembad kunt u een gratis gepersonaliseerde inbouwstudie aanvragen. Een van onze verkoopadviseurs komt bij u thuis om u te helpen uw droom te realiseren en u van deskundig advies te voorzien.

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website

Europees leider op het gebied van zwembadpakketten

We zijn aanwezig in meer dan 29 landen wereldwijd en beroemd om de kwaliteit van onze producten en de betrouwbaarheid van onze diensten, maar ook vanwege onze uitzonderlijke concurrentiepositie.

20 jaar

garantie op de structuur*

+50 jaar

ervaring als fabrikant

+20%

waarde van eigendommen

133 000

tevreden klanten