piscine ovale couverte sur toute sa surface

Tijdloos en elegant, het ovale zwembad is de ster van de zwembaden met gebogen vormen. Voor ontspannende momenten, familiespelletjes of zwemsessies, het zwembad past zich aan al uw wensen aan.

Wat zijn de voordelen van een ovaal stalen zwembad?

Als u kiest voor een ovalen zwembad van staal, kiest u ook meteen voor de vele voordelen ervan. Eerst en vooral zijn esthetische en slanke vorm die voor moderniteit en harmonie in uw tuin zorgt. Ovale zwembaden worden vaak vergeleken met rechthoekige zwembaden. Bovendien heeft het heel wat voordelen:

  • De rondingen van het zwembad maken het gemakkelijker om u in het zwembad te bewegen.
  • Bij een gelijkwaardig oppervlak zal de zwemlengte langer zijn dan die van een rechthoekig zwembad.
  • De afgeronde vorm zorgt voor een betere watercirculatie en vergemakkelijkt zo het onderhoud van uw zwembad.

Daarnaast is er ook nog het technische aspect: het gemak van de montage. Dankzij onze exclusieve technologie kunt u uw eigen zwembad eenvoudig en in een paar dagen installeren. Op die manier kunt u trouwens 50% besparen.
De modulariteit van de stalen panelen maakt ook een breed scala aan afmetingen mogelijk. Van een klein zwembad dat zich aanpast aan kleine ruimtes, tot zwemgangen die lang genoeg zijn om langere afstanden af te leggen.

En om een vrijetijdsruimte te creëren die uw imago weerspiegelt, kan het ovale zwembad van boven naar beneden worden gepersonaliseerd. Trap, whirlpool, verwarming, u kunt uw eigen zwembad volledig op maat maken.

Ontdek onze verschillende modellen ovale zwembaden:

Zwembadmodellen ovale vorm

Olivia

Afmetingen : Van 3,30 m tot 22,76 m

Elsa

Afmetingen : Van 6,43 m tot 12,01 m

Hoe kan ik een ovaal stalen zwembad personaliseren?

Bij Waterair Zwembaden kunt u uw zwembad, in welke vorm dan ook, naar wens configureren. Ten eerste, de keuze van de grootte van uw zwembad: de keuze hiervan wordt vooral bepaald door het gebruik ervan en uiteraard ook door uw terrein. Daarna is he tijd om de juiste trap te kiezen:

  • U kunt kiezen voor een uitgaande trap die u vervolgens op de door u gekozen plaats kunt installeren. Dit soort trap past zich perfect aan uw terrein en aan uw wensen aan. Perfect om comfortabel te ontspannen bij ondergaande zon.
  • Een trap in het zwembad maakt het mogelijk om de verfijnde vorm van uw ovaal te behouden. Perfect om het zwembad discreet te betreden. Daarnaast kunt u ook nog whirlpool (optioneel) aan uw zwembad toevoegen zodat u kunt genieten van een mooie en gezellige ontspanningsruimte.

De keuze van de bodem van uw zwembad speelt ook een belangrijke rol bij de samenstelling van uw zwembad:

  • de klassieke platte bodem 1.20m: voor spelletjes en ontspanning
  • een kleine kuil: één vlakke kant waarbij u uw voet op de bodem kunt houden en een dieper gebied om te duiken
  • de gebogen bodem: perfect om aan de zijkanten te spelen en in het midden te duiken

Wat betreft de esthetiek, kunt u de kleur van het water kiezen dankzij onze verschillende liners. Grijs, azuurblauw, Toscaans of gemarmerde leisteen, elke kleur zorgt voor een andere sfeer in uw tuin. Voor het terras kunt u bijvoorbeeld kiezen voor randtegels. Zij zijn perfect als u op zoek bent naar een nette en elegante afwerking.

Ook op het vlak van uitrusting bieden wij u alle oplossingen voor uw veiligheid, onderhoud en comfort die u kunt installeren zodra uw zwembad wordt gebouwd…. of daarna!

Om u te helpen bij het kiezen van de beste manier om uw zwembad aan te passen, zijn onze vertegenwoordigers speciaal opgeleid om al uw vragen te beantwoorden. Dankzij een gepersonaliseerde en gratis studie doen we ons best om u tevreden te stellen met uw project!

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website

Europees leider op het gebied van zwembadpakketten

We zijn aanwezig in meer dan 29 landen wereldwijd en beroemd om de kwaliteit van onze producten en de betrouwbaarheid van onze diensten, maar ook vanwege onze uitzonderlijke concurrentiepositie.

20 jaar

garantie op de structuur*

+50 jaar

ervaring als fabrikant

+20%

waarde van eigendommen

133 000

tevreden klanten