Klein zwembad, minizwembad: wat is het?

Deze twee soorten kleine zwembaden worden voornamelijk gekenmerkt door hun grootte. Een klein zwembad is tussen de 10m2 en 20m2 groot, terwijl een minizwembad kleiner dan 10m2 is.
Qua formaliteiten hebben de minizwembaden met een oppervlakte van minder dan 10 m2 een echt voordeel: u hoeft er namelijk niets aan te doen.
Deze zwembaden voor een kleine tuin hebben alles wat grote zwembaden ook hebben. Als u een zwembad zoekt om u te ontspannen of om af te koelen, kunt u het uitrusten met een geïntegreerde trap en whirlpooljets. Als u het graag wat sportiever ziet, kunt kiezen voor een zwemsysteem met tegenstroom en een aquabike.
Er zijn helemaal geen beperkingen om van uw kleine tuin een ontspanningsruimte voor het hele gezin te maken.

Mini piscine 10m2

Een monoblock, ijzeren of betonnen zwembad: wat kiest u?

Er zijn verschillende bouwtechnieken om uw minibad te realiseren:

Klein zwembad en minizwembad van ijzer

Dit type zwembad met modulaire panelen, geleverd op een pallet, is ideaal voor de moeilijkst bereikbare plaatsen. Bovendien kunt u dankzij deze oplossing uw eigen klein zwembad in kit samenstellen. Op deze manier bespaart u op arbeid, waardoor u kunt genieten van een prachtig zwembad dat goedkoper en zelfs beter uitgerust is.

Klein zwembad en minizwembad in monoblok

Monoblok minizwembaden van polyester hebben dezelfde kenmerken als een "klassiek" monoblok zwembaden. Het zwembad wordt gemaakt op basis van een voorgedefinieerde mal en wordt in één blok geleverd. Voor de installatie ervan is de hulp van een professional vereist.

Klein zwembad en minizwembad van beton

Dit type project wordt op maat ontworpen en gebouwd (in gewapend, gespoten of gestort beton). Dit soort zwembaden moeten gebouwd worden door een vakman om een kwalitatief hoogstaand resultaat te garanderen.

Dankzij het proces van Waterair Zwembaden kan uw kleine zwembad volledig naar wens worden aangepast. Omdat het op maat gemaakt wordt, past het zich gemakkelijk aan uw terrein aan en kan het in slechts enkele dagen worden geïnstalleerd. De structuur, met een garantie van 20 jaar*, zorgt ervoor dat u kunt genieten van een mooi zwembad dat ook nog eens lang meegaat.

Petite piscine semi enterrée

Een klein ingegraven of half ingegraven zwembad: wat zijn de mogelijkheden?

Daar hebben we maar één eenvoudig antwoord op: alles is mogelijk! Ongeacht hun grootte kunnen Waterair Zwembaden geïntegreerd worden in alle soorten terrein, zelfs op steile hellingen. Zelfs als uw tuin atypisch, hellend en steil is, vindt u bij ons ongetwijfeld een zwembad dat bij u past.

Ontdek onze verschillende minizwembaden:

Model Olivia mini Sara mini Lola mini
Type Minizwembad Minizwembad Minizwembad
Lengte 4,23 m 3,88 m 3,75 m
Breedte 2,37 m 2,71 m 2,96 m
Oppervlakte 9 m2 10 m2 9 m2

 

Petite piscine pour petit jardin

U kunt de afmetingen van uw Waterair zwembad volledig aan uw wensen aanpassen. Laten we kennismaken om samen uw zwembadproject te bouwen tijdens een gepersonaliseerde en gratis inbouwstudie.