Piscine en acier ondé

Hoe verschilt het prefab zwembad van het Waterair-zwembad?

Zwembad op maat

Net als het prefab zwembad zijn de Waterair-zwembaden beschikbaar in vele maten en vormen.  Met meer dan 90 modellen en 200.000 varianten worden de Waterair-zwembaden op maat gemaakt.

Uw tuin is uniek, uw zwembad ook!  Daarom biedt Zwembaden Waterair verschillende vormen van zwembaden en voor elke vorm verschillende afmetingen aan om zich aan te passen aan elk type natuurlijk terrein, zelfs op steile hellingen.

Een prefab polyester zwembad is gemaakt van een vooraf gemaakte mal. De trap zit op een vaste plaats. Bij Zwembaden Waterair kunt u de positie van uw trap kiezen: bijvoorbeeld met het oog op de ondergaande zon om te ontspannen rond een glas, en alle ergernissen van de dag te vergeten!

Hetzelfde geldt voor de bodem van uw zwembad. Prefab zwembaden zijn over het algemeen voorzien van een vlakke bodem. Bij Zwembaden Waterair bieden we verschillende bodems aan (plat, gebogen, miniput) om ons aan te passen aan de verschillende gebruiksmogelijkheden van een familiezwembad. 

In de loop der jaren zult u ook in staat zijn om apparatuur voor comfort of gebruiksgemak toe te voegen (bijvoorbeeld het veranderen van het waterzuiveringssysteem) om uw Waterair-zwembad aan te passen naar wens.

Stevige structuur en 20 jaar garantie

De Waterair-zwembaden profiteren van een exclusieve technologie. Hun geheim? Een zeer dik golvend stalen frame met 4 beschermlagen die mechanische weerstand en een lange levensduur garanderen.  Zo is de structuur van Waterair-zwembaden gegarandeerd voor 20 jaar*.

De structuur van het prefab zwembad is echter slechts 10 jaar gegarandeerd. Het wordt bedekt met een gelcoating om de waterdichtheid te garanderen. Bij Zwembaden Waterair gebruikt men hiervoor een liner. De liners van Zwembaden Waterair hebben een garantie van 12 jaar*.

Door de scheiding van de structuur- en afdichtingsfuncties bij Zwembaden Waterair kunnen zwembaden kleine bodembewegingen verdragen zonder impact op het zwemmen.

Installatie

Het prefab zwembad wordt in één blok geïnstalleerd. Het wordt met behulp van een kraan direct in de tuin neergezet, op een afgewaterde vloer. Het zwembad wordt meteen gevuld en de randen worden opgevuld.

Bij Zwembaden Waterair kan de klant het werk op zijn eigen tempo doen. Dankzij de exclusieve technologie is het mogelijk om uw eigen zwembad te bouwen of u te laten begeleiden. Het zwembadaanbod van Waterair is zo ontworpen dat klanten autonoom kunnen zijn en geld kunnen besparen op arbeid en niet op kwaliteit.  

De zelfdragende structuur, bestaande uit gegalvaniseerde stalen panelen, maakt het mogelijk om tijdens het laagseizoen de muren te bouwen en het zwembad te vullen zodra het mooi weer is.

Renovatie

Het prefab zwembad kan worden gerenoveerd door een ervaren professional die optreedt wanneer de weersomstandigheden gedurende meerdere dagen optimaal zijn. Bij Zwembaden Waterair werkt de renovatie op dezelfde manier als de zwembadmontage. Alles is in het werk gesteld zodat de klant zelfstandig kan werken en zodat de renovatie van zijn zwembad eenvoudig, snel (enkele uren) en betaalbaar is.

Al meer dan 45 jaar kiezen meer dan 110 000 gezinnen voor een Waterair-zwembad. Vanaf het ontwerp tot de realisatie, maar ook tijdens de hele duur van uw zwembad, begeleiden wij u zodat uw zwembaddroom werkelijkheid wordt voor een dagelijks gebruiksgemak.

*volgens de algemene garantievoorwaarden.

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website

Europees leider op het gebied van zwembadpakketten

We zijn aanwezig in meer dan 29 landen wereldwijd en beroemd om de kwaliteit van onze producten en de betrouwbaarheid van onze diensten, maar ook vanwege onze uitzonderlijke concurrentiepositie.

20 jaar

garantie op de structuur*

+50 jaar

ervaring als fabrikant

+20%

waarde van eigendommen

133 000

tevreden klanten