Utiliser un assistant piscine connecté permet de simplifier l’entretien et de profiter davantage de la piscine

Omdat een innovatie alleen zin heeft als ze ten dienste van de gebruiker staat, wilde Waterair Zwembaden zich blijven inzetten om het onderhoud van uw zwembad te vereenvoudigen.

Het easy·care by Waterair aanbod is een gepersonaliseerde zwembadassistent, ontworpen om op een pragmatische manier aan deze belofte tegemoet te komen.

piscine connectée

*Trofee uitgereikt door de Beroepsbond van Zwembaden in de categorie “Innovaties en uitrusting”.

easy·care by Waterair: gepersonaliseerde assistent

Het easy·care by Waterair aanbod is het resultaat van een verbintenis van bijna 30 jaar van Waterair Zwembad om het onderhoud te vereenvoudigen.

Het begon allemaal in 1990 met de lancering van de easy collectie en in het bijzonder van de easy pool, die dankzij de all-in-one formule de mogelijkheid biedt om uw zwembad slechts één keer per twee weken te behandelen.
Eenvoudig en effectief, de precieze dosering bespaart veel tijd.

In een tijd waarin domotica in woningen steeds vaker wordt gebruikt, moesten we ons een concept voorstellen dat eenvoud en automatisering zou combineren: zo ontstond het easy-care aanbod!

Maar wat is dat eigenlijk, easy·care?
Een reeks uitrustingen die samen een ecosysteem vormen dat gepersonaliseerde hulp biedt. En aangezien het om je zwembad gaat, zal easy·care je helpen om de parameters van je water te analyseren en je indien nodig advies geven voor het onderhoud ervan.

Hoe werkt easy·care by Waterair?

Een Waterair-box die rechtstreeks op uw internet thuis is aangesloten, is de toegangspoort tot een wereld die volledig verbonden is. Het is deze box die de informatie zal ontvangen en doorgeven via het netwerk. Vervolgens worden alle gegevens op uw smartphone beschikbaar gesteld.

Met een gekoppelde poolbox, direct aangesloten op de elektrische box van uw zwembad, kunt u de hulpapparatuur (filtratiesysteem, schijnwerpers en Led Escalight spots®) bedienen. In combinatie met een druksensor die u op uw filter (optioneel) installeert, waarschuwt het u in geval van een afwijking (te laag waterpeil, verstopping van het filter, enz.). Het vertelt u ook welke corrigerende maatregelen u moet nemen. Zo spaart u uw installatie en verlengt u de levensduur.

De box, de analyser en de aangesloten box communiceren via het protocol LORA. Deze technologie is geavanceerder dan Bluetooth® en wifi en werkt voor 100% op het Franse grondgebied..

Een aangesloten analyser die op het oppervlak van uw zwembad drijft, controleert de parameters van het water (temperatuur, pH, chloorgehalte). U kunt deze gegevens op uw smartphone raadplegen, waar u ook bent, en dat met behulp van een mobiele applicatie.

De box en de analyser communiceren via het protocol LORA. Deze technologie is geavanceerder dan Bluetooth® en wifi en werkt op het volledige Franse grondgebied.

In het geval van een waarschuwing ontvangt u een melding van de speciale mobiele applicatie. Deze persoonlijke assistent schrijft vervolgens de juiste aanpassing voor, rekening houdend met: het volume van uw zwembad, het type filtering en uw afdekzeil. Zo weet u welk product u moet toevoegen en hoeveel u moet toevoegen om weer helder en gezond water te krijgen.

Het extraatje? U heeft de mogelijkheid om uw behandelingspoducten in slechts enkele kliks online te bestellen!
Eventuele andere gekoppelde onderdelen maken het onderhoudsaanbod uiteindelijk compleet. Met als uiteindelijk doel het leven van onze klanten gemakkelijker te maken.

De verbonden analyser AC1

Continue meting en analyse van uw watergegevens

De waterparameters worden automatisch naar uw smartphone gestuurd

Meldingen brengen u op de hoogte van de uit te voeren acties

Voer de door de applicatie gesuggereerde

corrigerende maatregelen uit

Troeven

Mogelijkheid om uw producten te bestellen vanuit de applicatie

De aangesloten zwembadbox

Controleer het zwembad

Bedien de box en automatiseer uw filtratie

Vanuit de applicatie op uw smartphone

Bedien uw zwembadverlichting op afstand

Details van de easy·care apparatuur

Zet de eerste stap naar een 100% serene en 100% relaxte zwembadervaring!

Om u van al het nodige te voorzien, kunt u contact opnemen met uw Waterair adviseur.

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website