Om dagelijks aan uw behoeften te voldoen en uw tevredenheid te garanderen, hebben wij 4 lijnen van apparatuur gecreëerd voor het onderhoud en de energieprestaties van uw installatie. All-inclusive pakketten die perfect passen bij uw verwachtingen en uw zwembad.

Vind de uitrustingslijn die bij u past !

1 2 3 4

1/ Welke van de volgende beweringen beschrijft u het best ?

Ik ben gevoelig voor producten met een lage milieu-impact Ik ben gevoeliger voor de prijs van een product Ik ben gevoeliger voor de kosten van het gebruik van een product Ik waardeer domotica / afstandsbediening van de apparatuur in mijn huis Ik koop liefst de beste technologie die beschikbaar is

1 [Réponse à la question 1]

2/ Hoe beoordeelt u uw kennisniveau op het gebied van zwembaden?

Beginner Kenner Expert

1 [Réponse à la question 1]

2 [Réponse à la question 2]

3/ Wat is uw belangrijkste verwachting voor uw zwembad ?

Aanpassing (vorm, grootte, gebruik) Eenvoudig onderhoud Laagst mogelijke eigendomskosten

1 [Réponse à la question 1]

2 [Réponse à la question 2]

3 [Réponse à la question 3]

4/ Welke van de volgende punten acht u het belangrijkst ?

Een kwaliteitszwembad tegen de beste prijs De opbouwformule om geld te besparen op de aankoop van het zwembad Gemakkelijk te gebruiken apparatuur voor eenvoudig onderhoud van het zwembad Des équipements basse consommation

Gefeliciteerd, u bent 100% compatibel met
Waterair %CATEGORY%

Ontdek de uitrustingslijn

Waterair ESSENTIAL : uw duurzame zwembad voor de juiste prijs

Het is uw Waterair zwembad op maat, snel en eenvoudig zelf te installeren. Profiteer van 20 jaar garantie en een systeem dat zich al 50 jaar heeft bewezen. Door ervoor te kiezen uw zwembad zelf te monteren, bespaart u aanzienlijk op arbeidskosten. Dit betekent dat u zult profiteren van een zwembad dat 30% tot 50% goedkoper is.

Ontdek de Waterair ESSENTIAL lijn

Waterair ECO.PILOT : uw makkelijk te onderhouden zwembad

Om het onderhoud van uw zwembad te vergemakkelijken, combineert Waterair ECO.PILOT de Waterair ESSENTIAL lijn met het easy-care universum. Uw gepersonaliseerde assistent begeleidt u in real time met gepersonaliseerde meldingen en advies, en vereenvoudigt uw zwembadbehandeling om de juiste actie uit te voeren, op het juiste moment. Het garandeert een optimaal rendement van uw zwembad door de automatisering van de filtratietijd in zomer en winter. Dit bespaart u geld op schoonmaakmiddelen.

Ontdek de Waterair ECO.PILOT lijn

Waterair ECO.WAT : uw zuinig en milieuverantwoord zwembad.

De kern van de Waterair ECO.WAT lijn is de combinatie van Waterair ESSENTIAL en energie-efficiëntie, voor lage eigendomskosten en een rendement op investering in minder dan 5 jaar. Onze nieuwe technologieën zorgen voor een lager energieverbruik en geluidsreductie voor blijvend badplezier.

Ontdek de Waterair ECO.WAT lijn

Waterair TOP : een duurzaam, zuinig en gemakkelijk te onderhouden zwembad

Met Waterair TOP combineert u eenvoudig gebruik, energieprestaties en een snel rendement op uw investering. Met uw Waterair zwembadkit voegt u de onderhoudsvriendelijke omgeving toe aan een zuinige en ultrastille filtratie. Kies voor een compleet pakket, ontwikkeld voor uw welzijn!

Ontdek de Waterair TOP lijn

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website