Couverture de piscine Solae chauffante et sécurisante

Wilt u maximaal kunnen profiteren van uw Waterair zwembad? Ontdek dan de verschillende zwembadverwarming-oplossingen die beschikbaar zijn.

Solae Waterair® is de ideale oplossing om het water te verwarmen met transparante modules. Zo kunt u 6° winnen en tegelijkertijd profiteren van de andere functies van deze exclusieve Piscines Waterair innovatie. Deze multifunctionele afdekking zorgt tegelijkertijd voor de veiligheid van uw zwembad en is gemakkelijk in het gebruik.

Met een warmtepomp kunt u op milieuvriendelijke wijze profiteren van een verwarmd zwembad.  De pomp vangt de natuurlijke warmte uit de lucht op, zet deze om en verwarmt met de hogere temperatuur het zwembadwater. Bij Piscines Waterair kunt u kiezen tussen twee types: de zeer gebruiksvriendelijke Acces warmtepomp en de Wi-Fi warmtepomp, die talrijke functies heeft om de temperatuur van uw zwembad optimaal te kunnen regelen.

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website