ecor

Waterair Zwembaden lanceert de verkoop van zijn ecologisch verantwoord zwembad: een op maat gemaakt, verwarmd, overdekt, veilig, innovatief en zuinig zwembad.

Het bedrijf blijft innoveren, maar het is vooral belangrijk om één belangrijke maatschappelijke uitdagingen voor te blijven: het bestrijden van de opwarming van de aarde zonder dat de consument hier financieel voor hoeft op te draaien.

Uit deze aanpak is het eco·r label ontstaan dat binnen Waterair Zwembaden alle producten verzamelt die ecologie en economie met elkaar verzoenen en dat ten voordele van de toekomstige generaties.

Wat is een ecologisch verantwoord zwembad?

  • Een exclusieve en gepatenteerde technologie van gegolfde staalplaten met een van de laagste broeikasgasemissies op de markt.
  • Een innovatief en gepatenteerd filtratiesysteem met een laag verbruik dat voor een onberispelijke waterkwaliteit zorgt*. Het verbruik ervan is 5 keer minder energieverslindend dan klassieke filtratie. Bovendien is het erg stil en geïntegreerd in de zwembadstructuur voor een vereenvoudigde uitvoering en een ontwerp dat gemakkelijk aan te passen is aan alle verschillende terrassen. De pomp is compatibel met twee filtermedia: Easy Bag (standaard meegeleverd) of cartridge kit (optioneel) – die minder water verbruiken dan zandfiltratie. * 6 jaar garantie op de pomp
  • Twee fotovoltaïsche panelen die, dankzij het zonlicht, voldoende energie produceren om het verbruik van de pomp te compenseren en dat gedurende één jaar.(1)
  • Een Solae Waterair® afdekzeil dat geschikt is voor de vier seizoenen en dat gebruikt kan worden om het zwembad te verwarmen, af te dekken en te beveiligen. Door het broeikaseffect en dankzij de zonne-energie verwarmt dit gepatenteerde afdekzeil het zwembadwater gratis tot 9 graden. Het beveiligt en beschermt het zwembad tegen vervuiling van buitenaf. In de winter verhindert de ondoorzichtigheid van de panelen de fotosynthese en houdt het op die manier water schoon. Dit maakt het mogelijk om producten en energie te besparen.

Door deze innovaties te combineren met een aanzienlijke besparing op de installatiekosten, zorgt Waterair Zwembaden ervoor dat dit ecologisch verantwoord zwembad voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk blijft en dat iedereen kan genieten van al het zwemplezier zonder het milieu te schaden.

Eco-r gelabelde apparatuur

Hieronder ziet u een overzicht van alle apparaten die bij het Eco-R-label horen:

Het ecologisch verantwoord zwembad van Waterair garandeert een milieuvriendelijke investering!

Voor meer informatie over het ecologisch verantwoorde zwembad, kunt u contact opnemen met een adviseur van Waterair Zwembaden.

(1) De zonnepanelen worden niet verkocht door Waterair zwembaden. U kunt dan ook zelf het materiaal kiezen.

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website