piscine sur-mesure

Elke tuin is uniek, elk zwembadproject is anders. Piscine Waterair heeft dit begrepen en biedt 90 zwembadmodellen en meer dan 200.000 varianten (grootte, vorm, kleur, trap, enz.) om uw droom van een zwembad op maat waar te maken!

Dankzij de stalen golfplaten de exclusieve technologie van Zwembaden Waterair, kunt u de vorm en grootte van uw zwembad aanpassen. Zo kunt u het aanpassen aan uw wensen, uw terrein en uw budget. Om u nog meer keuze te geven, bieden wij u ook:

  • een reeks trappen
  • verschillende soorten bodems
  • filtratiesystemen
  • zwembadbekledingen
  • en vele andere apparatuur zoals zwembadverlichting, verwarming, zoutbehandeling…

Ontdek wat Zwembaden Waterair te bieden heeft om het op maat gemaakte zwembad van uw dromen te bouwen:

Een zwembad voor elke tuin

Alle tuinen zijn verschillend in grootte en hebben hun eigen kenmerken. De Waterair-zwembaden passen zich aan alle natuurlijke terreinen aan, zelfs op steile hellingen. Uw terrein kan kleiachtig, rotsachtig of zanderig zijn. Het frame van onze zwembaden is gemaakt van stevige panelen, het is heel goed mogelijk om ze op alle soorten bodems te plaatsen. Hetzelfde geldt voor terreinen op een gemiddelde of steile helling. Dankzij de Waterair-technologie is het mogelijk om een oneindig aantal zwembadvormen te creëren (vooral vrije-vorm zwembaden) wat betekent dat onze zwembaden aan alle omgevingen kunnen worden aangepast. Ze kunnen de rondingen van uw tuin, uw huis volgen of zich zelfs aanpassen aan de vegetatie. Iets wat een klassiek rechthoekig zwembad niet altijd toelaat!

Tot slot kunt u ook kiezen voor de aanleg van elk type zwembad, namelijk:

instalar una piscina interior Waterair

Het volstaat om de specifieke stappen in de montagegids te volgen.

Waterair kan u helpen bij het ontwerpen van uw project: u kunt een plaatsingsadvies aanvragen. Deze is gratis, gepersonaliseerd en zonder verplichting. Onze lokale partner (opgeleid in onze fabriek) komt bij u thuis om uw terrein te bekijken en uw behoeften te beoordelen om uw zwembad op maat te bouwen.

Een zwembad op maat van uw wensen

Er is geen ideale grootte van het zwembad. En Zwembaden Waterair weet aan uw wensen te voldoen! Door het toevoegen of verwijderen van een paneel wordt uw zwembad verkleind of uitgebreid naar gelang uw tuin, behoeften of budget.

Wij bieden op maat gemaakte modellen van kleine zwembaden. Deze zijn minder dan 10 m² groot en vereisen geen voorafgaande werkzaamheden. Ze zijn afgeleid van grotere modellen waarvan we enkele panelen aftrekken om ze aan te passen aan kleine tuinen. Door te kiezen voor het kleine Sara Mini zwembad of het Lola Mini zwembad, wordt de grote en comfortabele trap als optie in uw zwembad geïntegreerd om nog meer ruimte te besparen.

Als u overweegt om een zwembaan in uw tuin aan te leggen om ter plaatse te blijven zwemmen, dan kan Piscine Waterair u dit type zwembad op maat aanbieden. Een zwembaan heeft een breedte van minder dan 4 meter, en kan tot 25 meter lang zijn. In dit geval is het mogelijk om panelen toe te voegen om het geschikte zwembad voor u te bouwen

Door onze gratis catalogus te bestellen, kunt u informatie krijgen over ons aanbod en de zwembadafmetingen en -oppervlakken die wij kunnen aanbieden.

Een gepersonaliseerd zwembad vanaf de bodem tot aan de zwembadtrap

Een op maat gemaakt zwembad is ook een zwembad dat esthetisch aantrekkelijk is en dat tegelijk voldoet aan al uw behoeften. Daarom bieden wij een selectie van trappen, bodems, filtratiesystemen of liners om u de keuze te geven.

Wat de trap betreft, heeft u de keuze uit verschillende modellen. Deze kan in uw zwembad worden geïntegreerd (binnen en buiten) om u ruimte te besparen en de vorm te kunnen behouden. Het kan ook aan de buitenkant (bij het uitgaan) van uw zwembad zijn en u kunt het, afhankelijk van het model, installeren waar u maar wilt. Tegenover uw huis of de ondergaande zon of om een obstakel op uw eigendom te ontwijken bijvoorbeeld: u heeft de keuze!

In tegenstelling tot een prefab zwembad dat meestal een vlakke bodem heeft, kunnen de bodems van ondergrondse Waterair-zwembaden worden aangepast aan uw behoeften. U kunt kiezen voor een gebogen bodem of een miniput die bijzonder geschikt is voor familiegebruik. De grote badbodem is ideaal voor duikers en sporten in grote diepte (2,40 m).

Het kiezen van een zwembadfiltratie is niet altijd eenvoudig. Zandfiltratie wordt zeer vaak op de markt aangeboden, maar er zijn ook andere oplossingen die eenvoudiger te installeren en minder waterintensief zijn. Piscine Waterair biedt verschillende oplossingen: patroonfiltratiesysteem of zakfiltratie bijvoorbeeld. Tijdens het plaatsingsadvies zal uw adviseur u helpen bij de keuze van het zwembadfiltratiesysteem dat past bij uw configuratie en budget.

De kleur van uw zwembad geeft uitstraling en elegantie aan uw zwembad, maar het moet ook bij u passen. Daarom is ons assortiment van op maat gemaakte liners voor zwembaden met een garantie van 12 jaar*, erg gediversifieerd. Geef tropische toetsen aan uw zwembad met een Toscaanse liner of duidelijke weerspiegelingen met een Azuurblauwe of Grijze liner. Met een liner van Gemarmerd Leisteen wordt uw zwembad ingericht in elegante kleuren. Uw eigen zwembadliner op maat!

Om uw behoeften te evalueren en alle mogelijkheden te ontdekken die u ter beschikking staan, kunt u een gratis offerte aanvragen. Onze vertegenwoordiger bij u in de buurt zal u graag ontmoeten om dit samen met u te bespreken

*volgens de garantievoorwaarden.

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website