Het zwembad in bouwpakket combineert comfort, installatiegemak en onderhoudsgemak. Praktisch en design, het biedt u de mogelijkheid om uw zwembad te moduleren en te personaliseren volgens uw wensen. Lees meer over de zwembaden in bouwpakket en de ondersteuning aangeboden door Waterair zwembaden.

Wat is een zwembad in bouwpakket ?

Het stevige en esthetische zwembad in bouwpakket is een alternatief voor het ingegraven betonnen zwembad of het schelpenbad.

Het principe van het zwembad in bouwpakket is dat hij uit verschillende onderdelen bestaat zodat iedereen hem gemakkelijk in elkaar kan zetten . Het is ook mogelijk om professionele hulp te krijgen bij een of meer fasen van de installatie. Ten slotte is er ook de optie van een kant-en-klaar zwembad: de volledige montage wordt dan toevertrouwd aan professionals.

Alle zwembaden in bouwpakket van Waterair zwembaden genieten van een gepatenteerde technologie en een garantie van 20 jaar op de structuur, wat een lange levensduur en mechanische weerstand garandeert. Het stalen paneel van het frame is namelijk bestand tegen meer dan vier keer de maximale druk op uw zwembadconstructie, wat overeenkomt met een betonnen muur van 40 cm.

Zo weet u zeker dat uw installatie lang meegaat.

Ontdek het gamma zwembaden in bouwpakket van Waterair zwembaden

Waterair zwembaden biedt een breed scala aan zwembaden in bouwpakket aan. Ongeacht de beschikbare ruimte in uw tuin, vindt u vast en zeker het zwembad dat aan uw behoeften voldoet, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de beperkingen van uw terrein.

Is uw tuin klein? Maak u geen zorgen, dat wil zeker niet zeggen dat uw zwembadproject niet meer mogelijk is! Het gamma minizwembaden is precies wat u nodig hebt. Deze minizwembaden in bouwpakket zijn er in verschillende vormen om op elk terrein te passen. Van het ronde zwembad in bouwpakket Lola tot het kleine rechthoekige zwembad Émilie, u vindt vast en zeker de installatie die bij u past.

Is uw terrein smal? Waterair zwembaden heeft ook aan dit type configuratie gedacht. Inderdaad, smalle zwembaden, met een beperkte breedte, kunnen zich aan uw probleem aanpassen zonder het comfort en het plezier van het zwemmen op te geven. Esthetisch en praktisch, de zwembaden Mila en Nina in bouwpakket vinden hun plaats in uw tuin!

Als uw tuin daarentegen groot genoeg is, kunt u kiezen voor een groot zwembad zonder dat u er teveel geld aan moet geven. Rechthoekig, niervormig of lang, de Waterair zwembaden in bouwpakket zijn er in vele maten. U vindt er ongetwijfeld een die aan uw behoeften voldoet, in een betaalbare prijsklasse, met een eenvoudige montage die u met het gezin kunt doen.

Als u van zwemmen houdt, bevat ons assortiment zwembaden ook verschillende zwembanen om thuis ontspannen te zwemmen.

Ten slotte zijn alle Waterair zwembaden voorzien van aanpasbare elementen, zoals de kleur van de liner, de diepte of de trap. Dit geeft u de vrijheid om een zwembad te creëren dat volledig bij u past!

Zelf een zwembad in bouwpakket installeren: wat zijn de voordelen?

Een van de belangrijkste voordelen van het zelf samenstellen van een zwembad in bouwpakket is de besparing op arbeid. Zo kost uw zwembad minder en met de besparing kunt u het beter uitrusten voor meer comfort.

Een ander voordeel van het zwembad in bouwpakket is dat u eigen baas bent over uw tijd. U kunt zelf kiezen wanneer u het zwembad wilt installeren. Bent u gehaast om uw project af te werken? Nodig dan wat vrienden uit en bouw samen aan uw zwembad. U bent niet langer afhankelijk van een professional om uw zwembaddroom te realiseren. Zelfs als u uw plannen pas in april of juni maakt, maakt Waterair zwembaden uw zwemproject mogelijk voor de zomer.

Tenslotte is het bouwen van uw eigen zwembad in bouwpakket een belangrijk project waar u erg trots op kunt zijn. Wanneer u daarna familie of vrienden uitnodigt, kunt u hen vertellen dat u alles zelf hebt gedaan. Ze zullen ongetwijfeld onder de indruk zijn van uw werk.

Een zwembad in bouwpakket monteren is eenvoudig met Waterair

​Een bouwpakket voor een zwembad bouwen met behulp van Waterair zwembaden is een eenvoudig project dat voor iedereen toegankelijk is.

De montage van uw zwembad in bouwpakket bestaat uit zeven stappen:

 1. Grondwerken, om de grond voor te bereiden voor het raamwerk en om de bodem van uw zwembad te bepalen.
 2. De montage van de verschillende stalen golfplaten waaruit uw zwembad in bouwpakket bestaat. Deze panelen zijn genummerd, voorgeboord en gecodeerd en zijn gemakkelijk te monteren met behulp van een systeem met dubbele bouten.
 3. De chape, om de bodem van uw zwembad te stabiliseren en te nivelleren.
 4. Het afdichten van bepaalde delen van de structuur, zodat uw zwembad perfect waterdicht is.
 5. Opvulling, gemaakt met zand, om uw zwembad stabiel te houden.
 6. De installatie van de liner, waarvoor u een beroep kunt doen op een vakman van Waterair zwembaden.
 7. De afwerking, zoals het leggen van boordstenen of het bouwen van een terras rond uw zwembad.

Dankzij uw gepersonaliseerde montagehandleiding en de talrijke geproduceerde tutorials profiteert u van instructies die zijn aangepast aan het model zwembad dat u hebt gekozen. De stap-voor-stap montage is eenvoudig en snel. Als u echter twijfelt, kunt u worden geholpen bij het uitvoeren van enkele bouwstappen.

 

Waterair zwembaden, uw partner voor uw project

Waterair zwembaden begeleidt u tijdens het hele project. Al meer dan 50 jaar bieden wij advies en oplossingen voor onze klanten, waaronder:

 • bijstand volgens de door u gekozen montage;
 • gepersonaliseerde technische handleiding voor uw zwembad en de speciale app die u doorheen het installatieproces begeleiden;
 • de telefonische dienst die 6 dagen per week tot uw beschikking staat;
 • de klantenzone die 24/7 online beschikbaar is – ontdek op deze interface praktisch en gepersonaliseerd advies voor de montage, het onderhoud of eventuele reparaties van uw zwembad;
 • een gepersonaliseerde diagnose, steun en hulp in geval van twijfel.

Dankzij onze knowhow en expertise kunnen wij u tijdens uw hele project optimaal bijstaan.

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website

Europees leider op het gebied van zwembadpakketten

We zijn aanwezig in meer dan 29 landen wereldwijd en beroemd om de kwaliteit van onze producten en de betrouwbaarheid van onze diensten, maar ook vanwege onze uitzonderlijke concurrentiepositie.

20 jaar

garantie op de structuur*

+50 jaar

ervaring als fabrikant

+20%

waarde van eigendommen

133 000

tevreden klanten