escalier

De trap is een essentieel onderdeel van elk zwembad. De esthetische en nuttige trap biedt een veilige toegang tot het zwembad, vooral voor kinderen en ouderen.

Waterair zwembadtrappen en hun mogelijkheden

Al meer dan +50 jaar vervaardigt Waterair Zwembaden zwembadtrappen als aanvulling op de op maat gemaakte zwembaden. Of het nu gaat om het model Inside, Enjoy, Square, Pacio, Piano, Orbis, Paso of Welcome, elke trap is ontworpen als harmonieuze aanvulling op de zwembadruimte . Resoluut modern, deze uitrustingen combineren vloeiende lijnen en een strakke stijl. Bovendien maken de comfortabele antisliptreden van onze zwembadtrappen de afdaling veiliger.

Om elke badzone uniek te maken en aan uw wensen te laten voldoen, biedt Waterair Zwembaden mogelijkheden om de trap van uw zwembad aan te passen . Afhankelijk van het gekozen model zijn er verschillende opties mogelijk: een trap die uit het bad komt of geïntegreerd is in de lijnen van het bad, integratie van LED-spots om de lijnen van het bad te benadrukken en ’s avonds langer te kunnen zwemmen, toevoeging van een hoofdsteun, installatie van whirlpooljets voor momenten van ontspanning tussen twee baantjes door, enz. Er zijn vele alternatieven, het is aan u om de ideale zwembadtrap te kiezen!

De ideale trap voor uw zwembad

De trappen van Waterair zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de kenmerken van onze zwembaden en voldoen zowel aan uw wensen als aan uw behoeften. Als u kiest voor een slim zwembad, met een beperkte breedte, kunt u met de Piano trap het water in of uit, maar ook profiteren van een bankje. Bovendien is het ruimtebesparend, omdat de zwembadtrap aan het verlengde van de bank is bevestigd en dus nauwelijks inbreuk maakt op uw zwembadruimte.

Trappen zoals het model Paso zijn daarentegen geschikt voor zowel kleine als grote zwembaden. Ze zijn optimaal breed en bieden een zitje op de tweede trede voor een comfortabele rust.

De bredere Welcome zwembadtrap creëert een echte ontspanningsruimte in uw zwembad, waar meerdere mensen tegelijk kunnen zitten. Dat is ook het geval met het model Pacio, met zijn royale designrondingen, en de trap Enjoy, ontworpen voor twee zittende personen.

Als u een middelgroot of zelfs een klein zwembad hebt en u het comfort van een trap niet wilt vervangen door een ladder, dan zijn de modellen Orbis of Inside iets voor u. De Inside multifunctionele hoektrap is geoptimaliseerd om ruimte te besparen en tegelijkertijd een comfortabele afdaling te bieden. De Orbis zwembadtrap, die niet erg breed is, draagt bij tot het zwembad en maakt het ook mogelijk om veilig in het water te gaan zitten, zonder het hoofdzwembad te betreden.

Tenslotte is de hoektrap Square , met zijn driehoekige vorm, speciaal ontworpen voor het Waterair Emilie zwembadmodel. Het is gunstig gelegen in een van de hoeken van het zwembad, het maakt geen inbreuk op de zwemlengte maar is ruim genoeg om verfrissende pauzes te nemen op de treden.

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website