Zwembadtrap Square

Breedte: 2,60 m

Ontdek onze hoektrap Square, exclusief verkrijgbaar voor het rechthoekige zwembad Emilie. De driehoekige vorm combineert perfect met het design van dit model, en combineert comfort met praktisch nut.

Deze trap wordt in een van de hoeken van het zwembad voorzien, zodat u met het hele gezin de volledige zwemlengte en speelruimte kan benutten.

Deze ruime trap is ideaal voor een verfrissende pauze. Aan de zijkanten van deze gezellige trap zijn er twee grote zitplaatsen voorzien, ideaal om even te ontspannen. De centrale toegangszone blijft vrij, om vlot in en uit het zwembad te gaan.

Om uw welzijn te verbeteren, kunnen er optioneel 2 spuitmonden voor balneotherapie worden geïnstalleerd aan elke zijde van de zitjes, met 2 massage-effecten:

  • 1 draaiende spuitmond voor een brede massage
  • 1 oriënteerbare spuitmond voor een gerichte massage

Dankzij de 4 antislip treden hebt u gemakkelijk en veilig toegang tot het zwembad.

En om uw avonden sfeervol verlicht door te brengen, is de Escalight-technologie in de Square-trap geïntegreerd. De 6 spots met ledlampen, die in de stootborden van de trede zijn geïntegreerd, zijn ideaal om ook ’s nachts van het zwembad te genieten.

De trap is beschikbaar in twee kleuren, granietgrijs en granietbeige, om naar wens met de kleur van uw liner te combineren.

Zin om uw project tot leven te brengen? Vraag nu de catalogus aan van Waterair Zwembaden en ontdek alle mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website