Droomt u van een zwembad voor u, uw familie en vrienden? En gaat u deze droom nu echt realiseren? Piscines Waterair helpt u van begin tot eind bij de aanleg van uw zwembad.

Zwembadvoorzieningen

Personaliseer uw zwembad naar believen en zorg voor nog meer comfort en zwemplezier met het grote assortiment Piscines Waterair voorzieningen en accessoires.

Meer weten

Plaatsing zwembad

Meer weten

Prijzen van zwembaden

Dankzij de technische ontwikkelingen is er nu een zeer ruim aanbod van ingegraven zwembaden. Panelen, polyester schelpen, beton… Er zijn heel wat verschillende procedures en de keuze beïnvloedt de prijs van de zwembaden. De verschillende tarieven zijn echter betaalbaar en kunnen dus worden aangepast aan de behoeften en wensen van elk individu.
Meer weten

Wanneer is het beste moment om een zwembad te kopen en te installeren?

Meer weten

Een zwembadbouwer kiezen

Meer weten

Ontdek in deze video de verschillende etappes van de bouw van een zwembadkit van Zwembaden Waterair om in uw tuin volop te kunnen genieten van het zwembad van uw dromen.

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website

Europees leider op het gebied van zwembadpakketten

We zijn aanwezig in meer dan 29 landen wereldwijd en beroemd om de kwaliteit van onze producten en de betrouwbaarheid van onze diensten, maar ook vanwege onze uitzonderlijke concurrentiepositie.

20 jaar

garantie op de structuur*

+50 jaar

ervaring als fabrikant

+20%

waarde van eigendommen

133 000

tevreden klanten