Nadat u uw zwembadmodel hebt gekozen, leunt u op de kleur van de voering om uw water een tropische kleur te geven, natuurlijk of intens blauw volgens uw keuze, u zult vinden wat u nodig hebt om het zwembad van uw dromen te creëren. Selecteer vervolgens de zwembadapparatuur die nodig is voor het onderhoud ervan, of dit nu filtersystemen of producten voor waterbehandeling zijn.

Verbeter het comfort in uw zwembad door bijvoorbeeld een massagestraal toe te voegen waarmee u kunt ontspannen tussen twee duiken. U kunt uw zwembad ook voorzien van een verwarmingssysteem om het zwemseizoen te verlengen. Om de rand van het zwembad te verfraaien wachten zonnebanken, zen-fauteuils, fonteinen en andere lichten op u in de Waterair-winkel.

Tot slot vindt u alle zwembadapparatuur om de toegang tot het zwembad te beveiligen, zoals schuilplaatsen, dekens, veiligheidsbarrières of alarmen.

Goed om te weten

Elk zwembadmodel kan worden aangepast aan uw wensen, of het nu gaat om lengte, trapkeuze of bodemprofiel. Kies uit een brede selectie aan uitrusting om het zwembad te creëren dat bij u past!

Alle apparatuur en accessoires Waterair-zwembaden wachten op u in onze online winkel.