Zwembadvormen

Uw tuin is uniek, uw zwembad ook! De Waterair-zwembaden zijn beschikbaar in vele maten en vormen. Aan u om het zwembad te kiezen dat het beste bij u past. Met meer dan 90 modellen en 200.000 varianten worden onze zwembaden op maat gemaakt en aan te passen aan elk type natuurlijk terrein, zelfs op steile hellingen.

Définissez la longueur
Définissez la largeur
Définissez la surface

Als dit uw droom is, maak ze waar!

Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor een gratis en gepersonaliseerd plaatsingsadvies in uw tuin. Hij zal rekening houden met alle beperkingen van uw terrein (de aard, de zonsondergang…) en met het gebruik dat zal worden gemaakt van uw zwembad. Samen bouwen we uw zwembad op maat, volgens de grootte die u wilt en op maat van uw tuin en uw budget. Laat u begeleiden tijdens en na uw project.

Zwembaden Waterair, dat zijn al meer dan 133 000 gelukkige gezinnen. Kom erbij!

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website

Europees leider op het gebied van zwembadpakketten

We zijn aanwezig in meer dan 29 landen wereldwijd en beroemd om de kwaliteit van onze producten en de betrouwbaarheid van onze diensten, maar ook vanwege onze uitzonderlijke concurrentiepositie.

20 jaar

garantie op de structuur*

+50 jaar

ervaring als fabrikant

+20%

waarde van eigendommen

133 000

tevreden klanten