Een zwembad voegt waarde toe aan uw activa

Eenmaal gebouwd, geeft het ondergronds zwembad een nieuwe dimensie aan uw huis door uw tuin nog mooier te maken. Een esthetisch en elegant zwembad draagt bij aan een aanzienlijke opwaardering van uw onroerend goed, volgens verschillende studies tot 20%.

Een plek die synoniem staat voor gezelligheid

« Naast de erfgoedwaarde, een menselijke waarde »

Een zwembad is een ideale plek om aangename momenten door te brengen, alleen, met vrienden of familie. Met deze investering kunnen jong en oud vriendschappelijke en familiebanden ontwikkelen of versterken, waarbij televisie, consoles, pc's en andere eenzame activiteiten achterwege blijven.

Welzijn en comfort gegarandeerd met een ondergronds zwembad

In deze ontspanningsruimte bij uw thuis kunt u heerlijk ontspannen en maximaal genieten van de tuin. Een weekend lekker luieren aan het zwembad, wateractiviteiten, koffiepauzes, aperitieven en barbecues met vrienden, familielunches, romantische diners... het welzijn is binnen handbereik. Geniet in uw zwembad of op de stranden van smakelijke momenten! De meest fervente liefhebbers van ontspanning kunnen zich laten verleiden door de balneo-opties.

Een geoptimaliseerd zwembadbudget, van aankoop tot gebruik

De ondergrondse zwembaden van Zwembaden Waterair voldoen aan al uw wensen en eisen. Een brede waaier van zwembaden die, afhankelijk van het gekozen model en de gekozen opties, zich zal aanpassen aan uw budget.

Zodra uw zwembad is geïnstalleerd, kunt u genieten van heel wat buitenactiviteiten in het comfort van uw eigen huis! U hoeft geen honderden kilometers te rijden, in de file te staan, midden in de drukte een plaatsje te zoeken, geniet van een gepersonaliseerd zwemparadijs en een idyllische ontspanningsruimte.

De ondergrondse zwembaden van Zwembaden Waterair, gegarandeerde kwaliteit

Om u nog meer comfort te bieden, garandeert Zwembaden Waterair de stevigheid en kwaliteit van zijn zwembaden. Een « made in France » ontwerp dat voldoet aan alle veiligheids- en kwaliteitsnormen. De structuur van Zwembaden Waterair is gegarandeerd tot 20 jaar.

Esthetische en leuke ondergrondse zwembaden die jong en oud zullen plezieren!