Piscine en forme de haricot avec escalier sortant

Er zijn verschillende opties beschikbaar voor iedereen die zijn tuin nog mooier wil maken: prefab, half begraven, in hout, in beton, enz. Ongeacht de gekozen techniek en het gekozen materiaal is het belangrijk om een zwembad aan te leggen die aan uw wensen en beperkingen voldoet. De voordelen van een van deze technieken: het ondergrondse zwembad in golvende stalen panelen.

Een zwembad voegt waarde toe aan uw activa

Eenmaal gebouwd, geeft het ondergronds zwembad een nieuwe dimensie aan uw huis door uw tuin nog mooier te maken. Een esthetisch en elegant zwembad draagt bij aan een aanzienlijke opwaardering van uw onroerend goed, volgens verschillende studies tot 20%.

Een plek die synoniem staat voor gezelligheid

« Naast de erfgoedwaarde, een menselijke waarde »

Een zwembad is een ideale plek om aangename momenten door te brengen, alleen, met vrienden of familie. Met deze investering kunnen jong en oud vriendschappelijke en familiebanden ontwikkelen of versterken, waarbij televisie, consoles, pc’s en andere eenzame activiteiten achterwege blijven.

Welzijn en comfort gegarandeerd met een ondergronds zwembad

In deze ontspanningsruimte bij uw thuis kunt u heerlijk ontspannen en maximaal genieten van de tuin. Een weekend lekker luieren aan het zwembad, wateractiviteiten, koffiepauzes, aperitieven en barbecues met vrienden, familielunches, romantische diners… het welzijn is binnen handbereik. Geniet in uw zwembad of op de stranden van smakelijke momenten! De meest fervente liefhebbers van ontspanning kunnen zich laten verleiden door de balneo-opties.

Een geoptimaliseerd zwembadbudget, van aankoop tot gebruik

De ondergrondse zwembaden van Zwembaden Waterair voldoen aan al uw wensen en eisen. Een brede waaier van zwembaden die, afhankelijk van het gekozen model en de gekozen opties, zich zal aanpassen aan uw budget.

Zodra uw zwembad is geïnstalleerd, kunt u genieten van heel wat buitenactiviteiten in het comfort van uw eigen huis! U hoeft geen honderden kilometers te rijden, in de file te staan, midden in de drukte een plaatsje te zoeken, geniet van een gepersonaliseerd zwemparadijs en een idyllische ontspanningsruimte.

De ondergrondse zwembaden van Zwembaden Waterair, gegarandeerde kwaliteit

Om u nog meer comfort te bieden, garandeert Zwembaden Waterair de stevigheid en kwaliteit van zijn zwembaden. Een « made in France » ontwerp dat voldoet aan alle veiligheids- en kwaliteitsnormen. De structuur van Zwembaden Waterair is gegarandeerd tot 20 jaar.

Esthetische en leuke ondergrondse zwembaden die jong en oud zullen plezieren!

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website

Europees leider op het gebied van zwembadpakketten

We zijn aanwezig in meer dan 29 landen wereldwijd en beroemd om de kwaliteit van onze producten en de betrouwbaarheid van onze diensten, maar ook vanwege onze uitzonderlijke concurrentiepositie.

20 jaar

garantie op de structuur*

+50 jaar

ervaring als fabrikant

+20%

waarde van eigendommen

133 000

tevreden klanten