1. Laat uw onroerend goed in waarde stijgen

Verschillende onderzoeken hebben uitgewezen dat de aanleg van een zwembad een investering is die de waarde van uw huis verhoogt (tot wel 20%), en dat gedurende vele jaren. Een huis met een zwembad is ook makkelijker te verhuren of weer te verkopen. Investeren in een zwembad levert niet alleen plezier op, maar ook een belangrijke meerwaarde van uw woning.

Photo d'une maison embellie par une piscine Waterair sur sa terrasse

2. Een plaats om met familie en vrienden gezellig samen te zijn

Het zwembad is de ideale plaats om aangename momenten met het gezin door te brengen en om de banden met familie of vrienden te versterken en dit terwijl u samen van het water geniet. De kinderen zullen de spelconsoles en computers achterwege laten om met het hele gezin te kunnen spelen en 'lekker gezond te bewegen' in het zwembad. Met een zwembad hebben we zoveel meer pret samen!

3. Welzijn en comfort aan huis

Met een zwembad kunt u naar hartelust profiteren van een ontspanningsmoment bij u thuis. Ontbijt op het terras, luieren aan de rand van het zwembad, koffiepauze, aperitief, diner bij kaarslicht of lekker zwemmen en aquagymmen om uw gezondheid op peil te houden. Alleen, met het hele gezin of met vrienden: uw zwembad biedt u vele gelukkige momenten!

Personnes profitant d'un bain de soleil au bord d'une Piscine Waterair

4. Optimalisatie van het vrijetijdsbudget

Met een "farniente" weekend aan de rand van uw eigen zwembad of met vrienden die u uitnodigt voor een barbecue bent u er even helemaal tussenuit zonder extra kosten (geen files of tolwegen) en dit zo vaak u maar wil. Met een zwembad heeft u uw leukste vrijetijdsbesteding in uw eigen tuin, vlak bij huis!

Personnes qui s'amusent dans une piscine avec des bouées originales

5. Uw leefklimaat verbeteren

Het zwembad geeft een nieuwe dimensie aan uw huis en uw tuin. U kunt zo dagelijks genieten van een elegante en aangename leefomgeving.

Photo d'une piscine éclairée au crépuscule