Groupe d'enfants qui sautent dans une piscine Waterair

De zwembaden in bouwpakket van Waterair Zwembaden zijn betrouwbare en economische alternatieven voor zwembaden in ruwbouw of beton en combineren stevigheid, esthetiek en een lange levensduur.

Zwembad in bouwpakket

Dankzij onze gepatenteerde zwembadtechnologie in bouwpakket is het nu heel eenvoudig om van een zwembad in uw tuin te genieten! Onze zwembaden zijn volledig aanpasbaar en robuust. Ze kunnen snel worden geïnstalleerd op elk natuurlijk terrein en zijn gemakkelijk te monteren voor elke doe-het-zelver.

Als u geholpen wilt worden, kunt u kiezen uit verschillende opties:

  • U kunt worden bijgestaan door een monteur in verschillende fasen van de bouw;
  • U kunt uw zwembad sleutelklaar laten leveren, volledig gemonteerd door vakmensen.

Met een structuurgarantie van 20 jaar zijn onze Waterair zwembaden in bouwpakket gemaakt van gegolfde stalen panelen die bestand zijn tegen vier keer de maximale druk die op de structuur wordt uitgeoefend. Dit raamwerk biedt mechanische sterkte en een zeer lange levensduur aan uw installatie.

Andere soorten zwembaden

Als u op zoek bent naar een ander type zwembad, zoals een schelpzwembad, betonnen zwembad of een bovengronds zwembad in uw tuin, nodigen wij u uit contact op te nemen met onze teams om uw project te bespreken. Waterair zwembaden kan aan al uw behoeften voldoen door u oplossingen op maat aan te bieden. Profiteer van ons advies om de beste keuze te maken, of het nu gaat om de prijs, de vorm of de uitrusting!

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website

Europees leider op het gebied van zwembadpakketten

We zijn aanwezig in meer dan 29 landen wereldwijd en beroemd om de kwaliteit van onze producten en de betrouwbaarheid van onze diensten, maar ook vanwege onze uitzonderlijke concurrentiepositie.

20 jaar

garantie op de structuur*

+50 jaar

ervaring als fabrikant

+20%

waarde van eigendommen

133 000

tevreden klanten