Heeft u plannen om een zwembad aan te leggen?

Heeft u plannen om een zwembad aan te leggen? Piscines Waterair biedt u een gratis, persoonlijk en vrijblijvend plaatsingsadvies. Om te bepalen wat de kosten zijn van een zwembad dat aan al uw wensen voldoet komt onze verkoopadviseur bij u thuis, zodat uw zwembadproject in optimale omstandigheden kan worden uitgewerkt. Deze gratis zwembadofferte helpt u bij het bepalen van de haalbaarheid en kosten van een Waterair zwembad.

Uw contactgegevens
Het adres van mijn project

Het adres van mijn project komt overeen met mijn persoonlijke adres

Ik meld mij namens een sponsor
Ik geef Waterair toestemming om mij commerciële aanbiedingen (inclusief prijzen) te sturen:
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website

(1) Door uw e-mailadres in te voeren geeft u Piscines Waterair toestemming om u commerciële e-mail toe te zenden. U kunt zich op elke moment uitschrijven via de link in de betreffende mail.
U beschikt over  het recht op inzage, wijziging, rectificatie of verwijdering van uw persoonsgegevens (Art. 34 van de Franse privacywet). Om gebruik te maken van dit recht verzoeken wij u contact op te nemen met de Service Communication – Piscines Waterair ZA – INT – 68580 Seppois-le-Bas.