Piscines Waterair, uitvinder van pakketzwembaden met een raamwerk van gegolfd staal, biedt al 45 jaar zwembaden die gebouwd zijn van stevige materialen van uitstekende kwaliteit die voldoen aan de Franse normen. De gebruikte materialen worden met grote zorgvuldigheid door onze ingenieurs geselecteerd.

We hebben de productieketen van A tot Z in eigen beheer; van de bouw, de accessoires en de renovatie tot en met het onderhoud, omdat Piscines Waterair zich verplicht tot het leveren van zwembaden van uitstekende kwaliteit. 

Onze Research & Development-afdeling werkt ieder jaar weer hard aan de ontwikkeling van nieuwe producten, opdat  u volop kunt profiteren van uw zwembad. Met in achtneming van bepaalde voorwaarden heeft uw zwembad een garantie van 20 jaar op de structuur en 12 jaar op de liner.

Kwaliteit, bestendigheid en duurzaamheid van de materialen, expertise en knowhow van het Piscines Waterair team: u kunt vertrouwen op de professionaliteit van ons bedrijf dat zwembaden levert die gegarandeerd ‘made in France’ zijn.

2 personnes profitent de leur piscine Waterair garantie 20 ans