Waterdays, speciaal voor de 50ste verjaardag
30 dagen van onweerstaanbare aanbiedingen
Het zwembadpakket aan 15 995€ BTW Inb.(1)

(1) Het zwembadpakket aan 15 995€ BTW Inb. i.p.v. 22 254€. Pool pack Sara06, Luna2 296 of Nina 3 568 (bevat de basiskit, effen liner, witte verlichting, geïntegreerde trap (Inside of Pacio of zitbank (zonder Piano), volledige patroonfiltratie, verwarmingsbypass, WP Performance 03, productenpakket, antivriessonde, traceersjabloon, 50 jaar wedstrijd) aan 15995 € BTW Inb. of 204,01 € maand gedurende 84 maanden, tarief geldig van maandag 5 september tot maandag 3 oktober 2022. Let op: deze berekening is noch een aanbieding, noch een advertentie. Het wordt u ter informatie gecommuniceerd, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door AlphaCrédit NV Ravensteinstraat 60, B-1000 Brussel, BTW BE0445.871.316, onder voorbehoud van de geldende tarieven en rekening houdend met de wettelijke bepalingen.

Waterdays, speciaal voor de 50ste verjaardag
Mijn zwembad met laag verbruik
20 jaar garantie(1)

(1) Volgens onze algemene garantievoorwaarden.

#OpVakantieGaan
Het hele jaar lang vakantie, dat kan gewoon!
Mijn zwembad op maat met 20 jaar garantie*

*Volgens onze algemene garantievoorwaarden.

#IkWaagDeSprong
Zorgt al meer dan 50 jaar voor mooie zomers

Zwembaden WATERAIR : laat uw zwembad op maat maken volgens uw wensen, uw budget en uw terrein.

Kies een zwembad dat bij u past

Zwembaden Waterair is marktleider op het gebied van zwembaden in kit en heeft het concept van zwembaden met een raamwerk van gegolfd staal uitgevonden. Als meer dan 50 jaar lang heeft deze technologische innovatie meer dan 120 000 particulieren in staat gesteld om eenvoudig en snel hun zwembad te monteren, terwijl ze tegelijkertijd veel geld bespaarden vergeleken met de aanleg van een traditioneel zwembad.

Waterair geeft 20 jaar garantie op de raamwerken van de zwembaden en 12 jaar op de liners. Met 80 zwembadmodellen en meer dan 200.000 varianten kunt u het zwembad van uw dromen samenstellen.

Ontdek al onze modellen
#1000solutions

De Zero Impact Pool: even zuinig als ecologisch!

Het Zero Impact zwembad, gelabeld door de Solar Impulse Foundation, is één van de #1000solutions die de planeet helpen beschermen.

Meer weten
Vermindering van de uitgaven
Vermindering van de uitgaven

Kies een zwembad dat uniek is, net als u.

Een zwembad in uw tuin voor het hele gezin en, vooral, passend bij uw wensen en uw budget.

Rechthoekig zwembad

Sara

De sobere en tijdloze lijnen van het rechthoekig zwembad Sara weten u te verleiden. De zwemlengte wordt vrijgegeven door de geïntegreerde trap Inside. Het perfecte zwembad om te zwemmen en om te genieten. De afgeronde hoeken zorgen ervoor dat het zwembad gemakkelijk schoongemaakt kan worden.

Piscine rectangulaire Sara sur une terrasse avec dalles en béton

Créer la piscine qui vous ressemble !

Choisissez la forme de votre piscine, les escaliers ou l’échelle, la couleur du liner…

Je configure ma piscine

Vrijevorm zwembad

Cléa

Het zwembad Cléa is modern, design, met verschillende zones en perfect aangepast aan gezinnen. Terwijl u uitrust op de Pacio trap, kunt u in alle rust uw spelende kinderen in de gaten houden. Een perfecte illustratie van warme zomerdagen met zwembad Cléa in vrije vorm.

Piscine de forme libre Cléa sur terrasse en bois surélevée

Forme Ovale zwembaden

Olivia

De klassieke lijnen zorgen ervoor dat dit zwembad bij elke tuin past. Het ovale zwembad Olivia laat de hele familie wegdromen. De toevoeging van een Orbis, Paso of Welcome trap (optioneel) waar en dat waar u het ook maar wilt, geeft u de mogelijkheid om een op maat gemaakt zwembad met verschillende zones te creëren waarin iedereen een plekje kan vinden dat aangepast is aan zijn of haar wensen. Hierdoor is het zwembad niet alleen geschikt voor zij die heerlijk willen dobberen, maar ook voor diegenen die baantjes willen trekken!

Piscine Olivia ovale dans une cour intérieure

Zwembad zwemgang

Olivia

Om u te helpen bij het realiseren van uw droomzwembad, wat die ook moge zijn, bieden wij u bij Waterair Zwembaden meer dan 200.000 zwembadvarianten aan. Ontdek hier het ovaal zwembad Olivia in zijn meest sportieve versie dankzij de configuratie in zwemgang. Dankzij de lengte maakt dit zwembad het mogelijk om comfortabel thuis te zwemmen. Boodschap voor alle sportievelingen onder ons: dit zwembad is voor u gemaakt!

Couloir de nage de forme ovale avec escalier

Kidney zwembad

Sofia

Het maakt niet uit hoe uw tuin eruit ziet, het niervormige zwembad Sofia is geschikt voor alle terreinen. De geïntegreerde trap Enjoy creëert twee ruimtes voor twee sferen, aan de ene kant een sportieve ruimte dankzij de vrije zwemlengte en aan de andere kant een ontspanningsruimte voor een welverdiende rust.

Piscine haricot Sofia dans un petit espace

Klein zwembad

Lola Mini

Het kleine Lola zwembad past zich dankzij haar kleine afmetingen aan alle omgevingen aan. De Pacio trap zorgt voor een perfecte ontspanningsruimte waar u de beslommeringen van de dag even kunt vergeten. Dit moderne zwembad is niet alleen functioneel, maar ook goed uitgerust en weet zich op een elegante manier in uw tuin te integreren.Een leuk extraatje: u hoeft dit niet vooraf al aan te geven

Mini piscine Lola dans un jardin avec une terrasse en bois

Europees leider op het gebied van zwembadpakketten

We zijn aanwezig in meer dan 29 landen wereldwijd en beroemd om de kwaliteit van onze producten en de betrouwbaarheid van onze diensten, maar ook vanwege onze uitzonderlijke concurrentiepositie.

20 jaar

garantie op de structuur*

+50 jaar

ervaring als fabrikant

+20%

waarde van eigendommen

125 000

tevreden klanten

Vraag een gratis en gepersonaliseerde offerte aan

Ik geef Waterair toestemming om mij commerciële aanbiedingen (inclusief prijzen) te sturen:
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website