Omdat dit het juiste moment is
Uw Sara-zwembad voor een geweldige prijs!
Uw zwembad voor € 17.950 in plaats van € 24.420*

*Sara 7-zwembadkit (3,18 x 7,36m) inclusief gewone liner, isoplan, witte LED-schijnwerper, binnentrap, patroonfiltratie, verwarmingsbypass, Performance 3-warmtepomp, productpakket en installatiesjabloon. Aanbieding geldig van 01/07/2024 tot 31/08/2024 (aanbevolen verkoopprijs).

Sara Waterair
Sara Waterair
90 modellen - 200.000 varianten
En hoe gaat die van u eruit zien?

Zwembaden WATERAIR : laat uw zwembad op maat maken volgens uw wensen, uw budget en uw terrein.

Kies een zwembad dat bij u past

Zwembaden Waterair is marktleider op het gebied van zwembaden in kit en heeft het concept van zwembaden met een raamwerk van gegolfd staal uitgevonden. Als meer dan +50 jaar lang heeft deze technologische innovatie meer dan 120 000 particulieren in staat gesteld om eenvoudig en snel hun zwembad te monteren, terwijl ze tegelijkertijd veel geld bespaarden vergeleken met de aanleg van een traditioneel zwembad.

Waterair geeft 20 jaar garantie op de raamwerken van de zwembaden en 12 jaar op de liners. Met 80 zwembadmodellen en meer dan 200.000 varianten kunt u het zwembad van uw dromen samenstellen.

Ontdek al onze modellen
ECO.WAT

Uw zuinig en milieuverantwoord zwembad

Een energiezuinig zwembad dat u energie en geld bespaart.

Ontdek
Waterair ECO.WAT lijn
Waterair ECO.WAT lijn

Kies een zwembad dat uniek is, net als u.

Een zwembad in uw tuin voor het hele gezin en, vooral, passend bij uw wensen en uw budget.

Rechthoekig zwembad

Sara

De sobere en tijdloze lijnen van het rechthoekig zwembad Sara weten u te verleiden. De zwemlengte wordt vrijgegeven door de geïntegreerde trap Inside. Het perfecte zwembad om te zwemmen en om te genieten. De afgeronde hoeken zorgen ervoor dat het zwembad gemakkelijk schoongemaakt kan worden.

Piscine rectangulaire Sara sur une terrasse avec dalles en béton

Créer la piscine qui vous ressemble !

Choisissez la forme de votre piscine, les escaliers ou l’échelle, la couleur du liner…

Je configure ma piscine

Forme Ovale zwembaden

Olivia

De klassieke lijnen zorgen ervoor dat dit zwembad bij elke tuin past. Het ovale zwembad Olivia laat de hele familie wegdromen. De toevoeging van een Orbis, Paso of Welcome trap (optioneel) waar en dat waar u het ook maar wilt, geeft u de mogelijkheid om een op maat gemaakt zwembad met verschillende zones te creëren waarin iedereen een plekje kan vinden dat aangepast is aan zijn of haar wensen. Hierdoor is het zwembad niet alleen geschikt voor zij die heerlijk willen dobberen, maar ook voor diegenen die baantjes willen trekken!

Piscine Olivia ovale dans une cour intérieure

Zwembad zwemgang

Olivia

Om u te helpen bij het realiseren van uw droomzwembad, wat die ook moge zijn, bieden wij u bij Waterair Zwembaden meer dan 200.000 zwembadvarianten aan. Ontdek hier het ovaal zwembad Olivia in zijn meest sportieve versie dankzij de configuratie in zwemgang. Dankzij de lengte maakt dit zwembad het mogelijk om comfortabel thuis te zwemmen. Boodschap voor alle sportievelingen onder ons: dit zwembad is voor u gemaakt!

Couloir de nage de forme ovale avec escalier

Kidney zwembad

Sofia

Het maakt niet uit hoe uw tuin eruit ziet, het niervormige zwembad Sofia is geschikt voor alle terreinen. De geïntegreerde trap Enjoy creëert twee ruimtes voor twee sferen, aan de ene kant een sportieve ruimte dankzij de vrije zwemlengte en aan de andere kant een ontspanningsruimte voor een welverdiende rust.

Piscine haricot Sofia dans un petit espace

Klein zwembad

Lola Mini

Het kleine Lola zwembad past zich dankzij haar kleine afmetingen aan alle omgevingen aan. De Pacio trap zorgt voor een perfecte ontspanningsruimte waar u de beslommeringen van de dag even kunt vergeten. Dit moderne zwembad is niet alleen functioneel, maar ook goed uitgerust en weet zich op een elegante manier in uw tuin te integreren.Een leuk extraatje: u hoeft dit niet vooraf al aan te geven

Mini piscine Lola dans un jardin avec une terrasse en bois

Rechthoekig zwembad

Joana

Ontdek Joana, het rechthoekige familiezwembad. Zowel design als gastvrij dankzij het ondergedompelde terras. Dit zwembad biedt urenlang zwemplezier voor het hele gezin.

rechthoekig familiezwembad

Fotogalerij

Bekijk onze mooiste creaties

Europees leider op het gebied van zwembadpakketten

We zijn aanwezig in meer dan 29 landen wereldwijd en beroemd om de kwaliteit van onze producten en de betrouwbaarheid van onze diensten, maar ook vanwege onze uitzonderlijke concurrentiepositie.

20 jaar

garantie op de structuur*

+50 jaar

ervaring als fabrikant

+20%

waarde van eigendommen

133 000

tevreden klanten

Vraag een gratis en gepersonaliseerde offerte aan

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website