piscine rectangle waterair
Trakteer uzelf op een succesvolle zomer !

*Aanbieding geldig tot 30/06/2020 voor de aankoop van een Sara 07 zwembad, met geïntegreerde trap Inside met uitrusting : Effen liner, patroonfilter, Isoplan, Projector, Noppenfolie zeil met oprolsysteem, warmtepomp Access 50 + bypass. 

Verwarmingssysteem dekkleed Solae
Trakteer uzelf op een succesvolle zomer !

* Aanbieding geldig tot 30/06/2020 bij de aankoop van een Sofia 07 zwembad, een Solae Waterair® afdekzeil met uitrusting : geïntegreerde trap Enjoy, effen liner en Isoplan.

Trakteer uzelf op een succesvolle zomer !
etude

Spring mee in het zwembad

Gratis catalogus

Welkom bij Zwembaden WATERAIR

45 jaar ervaring, meer dan 110 000 geïnstalleerde zwembaden

Zwembaden Waterair is marktleider op het gebied van zwembaden in kit en heeft het concept van zwembaden met een raamwerk van gegolfd staal uitgevonden. Als meer dan 45 jaar lang heeft deze technologische innovatie meer dan 110 000 particulieren in staat gesteld om eenvoudig en snel hun zwembad te monteren, terwijl ze tegelijkertijd veel geld bespaarden vergeleken met de aanleg van een traditioneel zwembad.

Waterair geeft 20 jaar garantie op de raamwerken van de zwembaden en 12 jaar op de liners. Met 80 zwembadmodellen en meer dan 200.000 varianten kunt u het zwembad van uw dromen samenstellen.