Zero impact zwembad: minder verbruiken,
meer genieten!

Dankzij de combinatie van drie uitrustingen kunt u genieten van een zwembad dat geen energie verbruikt en zuinig is in gebruik :

1 · Innovatieve filtratie

Een innovatieve en gepatenteerde filtratie met laag verbruik die vele voordelen biedt :

  • Het zorgt voor een onberispelijke waterkwaliteit dankzij zijn geweldige filtratie.
  • Het verbruik ervan is 5 keer minder energieverslindend dan klassieke filtratie. Dankzij de gerealiseerde besparingen is de aankoop binnen 5 jaar terugverdiend.
  • Het is ultrastil voor uw comfort en dat van uw buren.
  • Geïntegreerd in de zwembadstructuur voor eenvoudige installatie.
  • Een eigentijds ontwerp dat integreert met alle lay-outs (verkrijgbaar in beige of grijs).

Voor een optimale efficiëntie is het filterblok compatibel met alle zwembaden kleiner dan of gelijk aan 46 m3.

*Uw Filwat Eco·R-pomp heeft een garantie van 6 jaar.

2 · Het Solae Waterair® automatische multifunctionele afdekzeil

Een Solae Waterair® afdekzeil dat geschikt is voor de vier seizoenen en dat gebruikt kan worden om het zwembad te verwarmen, af te dekken en te beveiligen. Door het broeikaseffect en dankzij de zonne-energie verwarmt dit gepatenteerde afdekzeil het zwembadwater gratis tot 9 graden. Het beveiligt en beschermt het zwembad tegen vervuiling van buitenaf. In de winter verhindert de ondoorzichtigheid van de panelen de fotosynthese en houdt het op die manier water schoon. Dit maakt het mogelijk om producten en energie te besparen.

En ontdek ED, de oproller-afwikkelaar voor stangafdekkingen, voor nog meer comfort. Het is de ideale oplossing om het op- en afwikkelen van uw Solae Waterair® afdekzeil te automatiseren. U kunt uw zwembad in minder dan twee minuten gemakkelijk afdekken en ook weer ontdekken. ED kan op elk moment eenvoudig worden geïnstalleerd, zonder dat er werk nodig is.

3 · Twee fotovoltaïsche panelen

Twee fotovoltaïsche panelen die, dankzij het zonlicht, voldoende energie produceren om het verbruik van de pomp te compenseren en dat gedurende één jaar. Zeer gemakkelijk te installeren, ze zullen gemakkelijk hun plaats vinden in uw tuin.

Onze oplossing bekroond met het Solar Impulse label

Ons “zero impact*” zwembad heeft het label “Solar Impulse Efficient Solution” gekregen.

Dit milieu- en winstgerichte label, dat wordt toegekend door de Solar Impulse Foundation en de #1000Solutions challenge, beloont bedrijven voor het ontwerpen en ontwikkelen van oplossingen die ecologische en economische problemen aanpakken.

Om dit label te krijgen, zijn onze technologieën zorgvuldig geëvalueerd door een groep van onafhankelijke deskundigen volgens 5 criteria op basis van haalbaarheid, duurzaamheid en kosteneffectiviteit.

* Geen energieverbruik in gebruik

Laten we het over uw project hebben

Uw contactgegevens
Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Het adres van mijn project

Het adres van mijn project komt overeen met mijn persoonlijke adres

Ik meld mij namens een sponsor
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Offres commerciales revendeurs
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website

Europees leider op het gebied van zwembadpakketten

We zijn aanwezig in meer dan 29 landen wereldwijd en beroemd om de kwaliteit van onze producten en de betrouwbaarheid van onze diensten, maar ook vanwege onze uitzonderlijke concurrentiepositie.

20 jaar

garantie op de structuur*

+50 jaar

ervaring als fabrikant

+20%

waarde van eigendommen

133 000

tevreden klanten

* De Waterair panelen hebben een garantie van 20 jaar. Zonder degressiviteit. Volgens onze algemene garantievoorwaarden.

(1) Door je e-mailadres op te geven, kan je commerciële informatie ontvangen van Waterair Zwembaden. Je kan je op elk moment uitschrijven door te klikken op de link die je bij elke e-mail ontvangt. Je hebt het recht om je gegevens te bekijken, te wijzigen, te corrigeren en te verwijderen (art. 34 van de Franse wet “Informatique et libertés”). Om dit recht uit te oefenen, kan je contact opnemen met de afdeling Communicatie – Piscines Waterair ZA – INT – 68580 Seppois-le-Bas.

© Fotocredit: Thierry Foulon, Gregory Tachet.