Détail du panneau waterair

Waarom stalen panelen?

Mechanische eigenschappen

Staal heeft mechanische eigenschappen waardoor het bestand is tegen extreme omstandigheden.

Vrije vormen

Dankzij de unieke eigenschappen (waaronder elasticiteit) is het mogelijk om een oneindige hoeveelheid vormen te creëren, zodat de modellen op harmonieuze wijze passen in hun omgeving.

Respect van het milieu

Staal is een duurzaam materiaal dat zijn eigenschappen meerdere tientallen jaren behoudt. Bovendien is staal een van de meest hergebruikte materialen ter wereld.

Piscine semi-enterrée de forme libre Madeleine dans un grand jardin

Eenvoudig te installeren

Staal is snel en makkelijk te gebruiken. De elementen worden in de fabriek gemaakt en alleen het monteren wordt ter plekke gedaan.

Comfort en energiebesparing

Als staal wordt gecombineerd met andere materialen, biedt het interessante mogelijkheden voor isolatie.

Aanpasbare constructie

De stalen constructies zijn aanpasbaar en passen zich makkelijk aan aan uw veranderende behoeften.

Aan het einde van de 19e eeuw revolutioneert het gebruik van staal de hele bouw.

Hier ziet u de Eiffeltoren in Parijs (1889) en de Burj Al Arab in Dubaï (1993).

Comparaison de résistance entre l'acier ondé Waterair et deux tours célèbres

Een uitzonderlijke weerstand

Het onderzoeksrapport van het bureau VERITAS (MLH1B970074F) bevestigt de berekeningen die bewijzen dat de panelen van Waterair bestand zijn tegen het viervoud van de maximumdruk op de structuur.

Bovendien laten deze berekeningen zien dat het paneel van Waterair stabieler is dan een betonnen muur van wel 45 cm breed.

Een structuur die niet scheurt

Dankzij de stevigheid van de stalen zwembadpanelen is uw Waterair-zwembad bestand tegen extreme omstandigheden. Uw zwembad is bestand tegen strenge vorst en kleine terreinverschuivingen en kan worden aangelegd in een aardbevingsgevoelig gebied zonder dat het scheuren of schade zal vertonen, zodat uw investering gewaarborgd blijft.

Contruction d'une piscine Waterair avec panneaux en acier ondé

Een onovertroffen duurzaamheid

Het Waterair-paneel kan bogen op unieke, technologische knowhow: een bescherming van meerdere lagen die uw zwembad in kit een beproefde duurzaamheid garandeert.

Het Waterair-paneel is gemaakt van: - een kern van gegolfd staal van 150/100e - Aan weerskanten voorzien van een gegalvaniseerde legering die een uitstekende bescherming tegen corrosie biedt - aan beide kanten voorzien van een composietbeschermlaag die garant staat voor een uitzonderlijke duurzaamheid.

* Niet degressief met betrekking tot alle fabricagefouten, conform onze algemene garantievoorwaarden.

Goed om te weten :

De testen die CETIM onder de meest extreme omstandigheden (die uw Waterair-zwembad zeker niet zal kennen) heeft uitgevoerd, bewijzen dan na 3.000 uur zoute mist (hetgeen gelijk staat aan 30 jaar blootstelling aan de zout stuifwater), er geen enkel spoor van roest te bespeuren is.

Zoom sur le panneau Waterair qui compose votre piscine en kit