De implementatiestudie is vooral een persoonlijke studie van uw verwachtingen en uw terrein om ervoor te zorgen dat u over de pool beschikt die bij u past.

Om het zwembad te kiezen dat bij u past, realiseert Piscines Waterair gratis en vrijblijvend een onderzoek naar implantatie bij u thuis. Je zult in staat zijn om de grootte, de vorm en het model te bepalen die je wensen zullen vervullen!

Uw contactgegevens
Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Het adres van mijn project

Het adres van mijn project komt overeen met mijn persoonlijke adres

Ik meld mij namens een sponsor
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Offres commerciales revendeurs
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website

(1) Door uw e-mailadres in te voeren geeft u Piscines Waterair toestemming om u commerciële e-mail toe te zenden. U kunt zich op elke moment uitschrijven via de link in de betreffende mail.

U beschikt over  het recht op inzage, wijziging, rectificatie of verwijdering van uw persoonsgegevens (Art. 34 van de Franse privacywet). Om gebruik te maken van dit recht verzoeken wij u contact op te nemen met de Service Communication – Piscines Waterair ZA – INT – 68580 Seppois-le-Bas.