la piscine de ville s’intègre parfaitement sur un terrain de maison de ville

Het zwembad wordt democratischer. Het is niet langer nodig om een grote tuin te hebben voor een zwembad. 50 m² is al genoeg om een privézwembad aan te leggen. Behalve dat u uw stedelijke leefruimte mooier en comfortabeler maakt, geeft het ook meerwaarde aan uw woning. Vandaag de dag hoeft u geen grote woning op het platteland meer te hebben om het zwembad van uw dromen aan te leggen. Het zwembad in de stad is momenteel volop in ontwikkeling en past uitstekend in een stedelijke omgeving.

Focus op het stedelijke zwembad!

Waterair Zwembaden: stedelijke zwembaden

Bij Waterair Zwembaden hebben wij onze zwembadmodellen zodanig aangepast, dat ze weinig ruimte innemen. Er zijn verschillende maten beschikbaar zodat iedereen een zwembad kan kopen die past op zijn terrein. Van het kleine zwembad (tussen 10 en 20 m²) tot het minizwembad (kleiner of gelijk aan 10m²); ze zijn speciaal ontworpen om te passen in de stedelijke omgeving.

De structuur van de zwembaden van Waterair is gemaakt van panelen van gegolfd staal. Ze gemakkelijk te vervoeren, zelfs in de meest smalle straatjes! In een stedelijk gebied kan de levering van uw zwembad moeilijk zijn. Vaak is het terrein moeilijk toegankelijk. Onze panelen kunnen van het ene uiteinde van uw huis naar het andere worden gebracht. Op dat niveau zijn er dus maar weinig problemen. Dat is ook het grootste voordeel van de levering van uw zwembad als pakket.

Bovendien zijn onze zwembaden op maat. U kunt al dan niet een trap toevoegen. Het voordeel van een aan te passen zwembad ligt in het feit dat de trap op elke plaats kan worden gemonteerd. Ruimtebesparing in het ene geval, of esthetische keuze in andere gevallen!

Instalar una piscina en una ciudad

Regels die gevolgd moeten worden bij de aanleg van een zwembad in de stad

Er zijn enkele belangrijke zaken die u moet weten voordat u een zwembad in de stad gaat aanleggen.

  • Zwembad van minder dan 10 m² : Er is geen voorafgaande aangifte nodig van de werkzaamheden.
  • Zwembad van meer dan 10 m² : Voorafgaande aangifte van de werkzaamheden is verplicht.

    U ziet dat de wetgeving wel wat beperkingen stellen voor het aanleggen van een zwembad in de stad . Toch zijn er oplossingen mogelijk, en onze medewerkers staan ook klaar om u bij te staan bij dit soort aanvragen.

    Voor meer informatie kunt u altijd een gratis, persoonlijk plaatsingsadvies aan huis aanvragen.

     

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website