Une piscine privée pour passer du temps en famille et occuper les enfants

Een zwembad in de tuin is een geweldige kans om samen met het hele gezin te genieten. Om in te spelen, te relaxen of te ontspannen, zowel groot als klein zullen gek zijn op dit zwembad!

Een zwembad voor de kinderen en/of kleinkinderen

Ben je op zoek naar een oplossing om de kinderen bezig te houden en die er ook nog eens voor zorgt dat ze heerlijk kunnen ontspannen? Een zwembad is ideaal om de allerkleinsten aan te moedigen om te sporten en tegelijkertijd plezier te maken. Watervolleybal, acrobatische springwedstrijden of wedstrijdjes om het snelst zwemmen, kinderen zijn erg creatief en slagen er ongetwijfeld in om leuke spelletjes te bedenken.

De perfecte kans om alle schermen aan de kant te schuiven en te genieten van jullie tijd samen. Bovendien zullen uw kinderen hun vrienden maar al te graag thuis willen uitnodigen, zo kunt u ze ondertussen goed in de gaten houden. Voor een junior pool party heeft u niet veel nodig, enkele opblaasbare accessoires en snacks zijn al voldoende!

Een zwembad voor vrienden en familie

Met een zwembad in de tuin zullen uw feestjes met vrienden en familie nooit nog hetzelfde zijn. Uw tuin wordt ongetwijfeld “the place to be”. Beleef unieke momenten samen met uw vrienden en familie en geniet van de vele waterpret. Wij hebben alvast enkele leuke activiteiten bedacht die u samen met uw gasten kan doen: heerlijk zwemmen, rustige babbels op de trap, een aperitief aan de rand van het water,… Een zwembad is perfect om even samen te komen en te genieten.

Meer dan een familiezwembad…

Met behulp van een trap kunt u uw zwembad omtoveren tot uw favoriete ontspanningsruimte. Aan de ene kant kunt u ontspannen, terwijl uw kinderen aan de andere kant kunnen spelen. Bovendien kunt u ze goed in de gaten houden terwijl u uitrust op uw trap.

Het extraatje: uw trap kan (optioneel) worden uitgerust met whirlpooljets voor nog meer comfort.

Door uw zwembad volledig te personaliseren kan elk familielid er op zijn of haar eigen manier van genieten.

Welke afmetingen voor een familiezwembad?

De oppervlakte van een familiezwembad ligt over het algemeen tussen 20 m2 en 40 m2. Er zijn echter geen “standaardmaten”, wanneer u het model van uw zwembad en de afmetingen ervan kiest, zal u vooral rekening moeten houden met uw terrein, uw wensen en vooral het gebruik dat u ervan wenst te maken. Ontwerp uw project zodat iedereen het beste uit uw zwembad kan halen: spelletjes, ontspanning, zwemmen,… Uw zwembad past zich volledig aan uw wensen aan.

Ontdek enkele voorbeelden van familiezwembaden:

Piscine familiale haricot avec escalier Pacio
Piscine familiale ovale avec escalier Enjoy
Piscine familiale rectangulaire avec escalier d’angle Square

Wat is de ideale diepte voor een familiezwembad?

De diepte van uw zwembad bepalen is belangrijk, want u wil natuurlijk dat iedereen zich comfortabel in het water voelt. Voor een ideaal familiezwembad worden drie bodemprofielen aanbevolen:

  • Voor zij die altijd met beide op de grond willen staan: de vlakke bodem van 1,20 m is perfect, omdat deze bodem zorgt voor een comfortabele en constante diepte die geschikt is voor jong en oud.
  • Voor duikliefhebbers:
    • De schuine bodem maakt het mogelijk om te profiteren van een diepere centrale ruimte (tot 1,80m).
    • De minikuil bestaat uit een zone met een diepte van 1,20 m en daarnaast een zogenaamde diamantpunt met een diepte tot 1,80 m.

Uw verkoopadviseur staat tot uw beschikking om ervoor te zorgen dat uw zwembadproject aan al uw wensen voldoet. Hij of zij kan u perfect begeleiden bij de creatie van uw zwembad op maat tijdens een gratis en gepersonaliseerde inplantingsstudie.

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website

Europees leider op het gebied van zwembadpakketten

We zijn aanwezig in meer dan 29 landen wereldwijd en beroemd om de kwaliteit van onze producten en de betrouwbaarheid van onze diensten, maar ook vanwege onze uitzonderlijke concurrentiepositie.

20 jaar

garantie op de structuur*

+50 jaar

ervaring als fabrikant

+20%

waarde van eigendommen

133 000

tevreden klanten