Zwembadtrap Paso

Breedte: 1,60 m

Dankzij de smalle breedte van de trap Paso is hij makkelijk in te passen in de verschillende zwembadconfiguraties. De tweede trede is speciaal ontwikkeld om u een comfortabele zitplaats te kunnen bieden.

Verkrijgbaar in de kleuren granietbeige of granietgrijs.

Zwembadtrap Paso

Praktisch, esthetisch en comfortabel, de trap van uw zwembad is de essentiële uitrusting om u een gemakkelijke en veilige toegang te garanderen. Naargelang uw wensen kunt u hem ook uitrusten met vele accessoires om er het middelpunt van uw zwembad van te maken.

Deze zwembadtrap met zijn zachte vormen kenmerkt zich door een tweede trede die speciaal is ontworpen om op te kunnen zitten. Kies voor deze trap als aanvulling op uw Olivia, Céline of Barbara model.
De breedte van 1,60 m zorgt voor een ruime toegang tot het recreatiegebied en is perfect om aan de rand van het water te ontspannen. Kies uw kleur, granietbeige of granietgrijs, zodat uw trap zo goed mogelijk bij uw zwembad past.

Vraag nu de catalogus aan van Waterair Zwembaden en ontdek alle mogelijkheden die we u kunnen bieden. Naast de masserende eigenschappen draagt het ook bij aan het behoud van de zuiverheid en de goede watercirculatie in uw trap.

Om overdag of ’s nachts van de omgeving van uw zwembad te genieten, kunt u uw Waterair zwembad verlichten met Escalight-technologie.®. Deze LED spots, die in de treden van uw Paso trap ingebed worden, zorgen voor een zachte en aangename verlichting, ideaal om te zwemmen op warme zomeravonden.

Om u maximale garanties te bieden, is uw zwembadtrap gemaakt van hoogwaardige materialen. Elk model wordt systematisch getest en gecontroleerd voordat het op de markt wordt gebracht.

Zin om uw project tot leven te brengen? Vraag nu de catalogus aan van Waterair Zwembaden en ontdek alle mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website