+4
+4
+4
+4
+4

Zwembadtrap Welcome

Breedte: 2,60 m

Maak kennis met onze klassieke en moderne trap Welcome. Deze elegante en grote trap biedt uw zwembad meer comfort. Bovendien ziet uw zwembad er een stuk mooier uit. De trap kan op verschillende plaatsen worden geplaatst en is zo perfect op maat aangepast aan uw perceel.

De trap Welcome beschikt over twee grote zitplaatsen aan de zijkanten om u toe te laten even volledig tot rust te komen in het water. De vier grote treden in het midden zijn breed genoeg om in het zwembad te duiken. Welcome, een trap die synoniem staat voor ontspanning en gezelligheid!

Om het wellnessgevoel nog wat extra te versterken, kunt u aan beide zijden van de zitplaatsen twee massagejets laten monteren:

  • 1 ronddraaiende jet met een groter bereik
  • 1 richtbare jet voor een meer gerichte massage

Om dag en nacht van uw zwembadtrap te kunnen genieten is Welcome ook voorzien van de Escalight-technologie. De ledspots zorgen voor een aangenaam lichteffect en zullen u probleemloos verleiden om ‘s nachts een duikje te nemen.

De trap Welcome is verkrijgbaar in twee kleuren: granietgrijs en granietbeige. Zo kunt u de trap perfect afstemmen op de kleur van uw liner.

Zin om zelf een duikje te nemen? Vraag vandaag nog uw Waterair-zwembadcatalogus en ontdek onze eindeloze mogelijkheden.

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website