129143

Zwembadtrap Piano

Deze zwembadtrap is als optie verkrijgbaar op de zwembaden Nina, Mila en Lya. Deze praktische trap past zich aan de diepte van uw zwembad aan, met twee of drie treden die de verzonken bank van uw Slim-zwembad compleet maken. De trap maakt het gemakkelijker om in het water te gaan en uw zwembadafdekking te installeren. En niet in de laatste plaats is hij elegant dankzij de luchtige lijnen, de porcellanato-bekleding en het minimalistische ontwerp. 

Kenmerken van de Piano-zwembadtrap

De Piano zwembadtrap is bedekt met slijtvaste, antislip porcellanato tegels, een bekleding die identiek is aan de bank die in de Slim-zwembaden is geïntegreerd voor het meest harmonieuze resultaat

Maat: 60 x 30 cm

Waterair-zwembaden :

Waterair Zwembaden levert u de grijze porcellanato platen om op uw Piano-trap te installeren, maar u kunt ook persoonlijke accenten aanbrengen door tegels in de kleur van uw keuze en van gelijkwaardige kwaliteit te kopen bij een professionele keramist.

Twee versies van de Piano-zwembadtrap

Afhankelijk van het type vloer dat u voor uw zwembad hebt gekozen, kunt u kiezen tussen een Piano-trap: 

  • met 2 treden, voor vlakke bodems van 1,20 m hoog;
  • met 3 treden, voor vlakke bodems van 1,40 m hoog

Hoe wordt de Piano-zwembadtrap geïnstalleerd ?

Bij het installeren van de zwembadtrappen voor de modellen Nina en Mila is het aan u om te beslissen of de trap aan de rechter- of linkerkant van het zwembad geïnstalleerd moet worden. Bij het Lya-model wordt de trap aan de lange kant van het zwembad geïnstalleerd. 

Een harmonieuze en praktische zwembadtrap

Waarom de naam ‘Piano’? De naam is gekozen naar aanleiding van de vorm van de zwembadtrap. Elke trede is onafhankelijk en perfect evenwijdig aan de andere, zoals de toetsen op een pianoklavier. De luchtige esthetiek van deze treden geeft uw zwembad een design tintje. De zwembadtrap Piano onderscheidt zich ook door zijn praktisch nut. Praktischer dan een ladder om in het water te komen, maakt hij ook het afdekken van het zwembad gemakkelijker.

Ontvang uw gratis catalogus

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website