129143

Zwembadtrap Piano

Deze zwembadtrap is als optie verkrijgbaar op de Nina en Mila zwembaden. Praktisch, hij past zich aan de diepte van uw zwembad aan, met twee of drie treden die de onderwaterbank van uw Slim zwembad vervolledigen. Hij maakt het gemakkelijk om in het water te komen en het zwembad af te dekken en is elegant dankzij de luchtige lijnen en het minimalistische ontwerp.

Kenmerken van de zwembadtrap Piano

De treden van de zwembadtrap Piano zijn 65 cm breed en 30 cm diep. Het is een trap in keramisch gres mariene kwaliteit, met een bekleding identiek aan de geïntegreerde bank in de Slim zwembaden voor een uiterst harmonieus resultaat.

Grootte: 65 x 30 cm

Twee versies van de zwembadtrap Piano

De zwembadtrap Piano is als optie verkrijgbaar op de smalle modellen (Nina zwembad en Mila zwembad). Deze trap, ideaal voor smalle zwembaden, bestaat uit twee of drie treden die in het verlengde van de bank worden aangebracht. De zwembadbank fungeert als de eerste trede van uw trap.
Afhankelijk van het type vloer dat u voor uw zwembad hebt gekozen, kunt u kiezen tussen de trap Piano :

  • 2 treden, voor vlakke bodems 1,20 m hoog
  • 3 treden, voor vlakke bodems van 1,40 m hoogte

Hoe de zwembadtrap Piano te installeren?

De zwembadtrap moet altijd aan dezelfde kant als de bank worden geïnstalleerd, aangezien dit de eerste trede van uw trap is. Het is aan u om te beslissen of de trap aan de rechter- of linkerkant van het zwembad moet worden geïnstalleerd.

Een harmonieuze en praktische zwembadtrap

Waarom de naam ‘Piano’? De naam is gekozen naar aanleiding van de vorm van de zwembadtrap. Elke trede is onafhankelijk en perfect evenwijdig aan de andere, zoals de toetsen op een pianoklavier. De luchtige esthetiek van deze treden geeft uw zwembad een design tintje. De zwembadtrap Piano onderscheidt zich ook door zijn praktisch nut. Praktischer dan een ladder om in het water te komen, maakt hij ook het afdekken van het zwembad gemakkelijker.

Ontvang uw gratis catalogus

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen?
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website