Zwembadfiltratie met laag verbruik
Zwembadfiltratie met laag verbruik

Geïntegreerde zwembadfiltratie: Filwat Compact System®

Het Filwat Compact System®-filtersysteem vormt het hart van uw zwembad. Het wordt direct aan de rand van uw zwembad geïnstalleerd en voorkomt dat u een aparte technische ruimte moet voorzien. Zijn rol is om een perfecte waterkwaliteit te garanderen en het onderhoud ervan te vergemakkelijken.

Hoe kiest u uw filtersysteem? Ontdek onze gids.

Een eenvoudig en efficiënt filtersysteem

Het Filwat Compact System® is gereserveerd voor zwembaden met een oppervlakte van minder dan 35 m2 en is een filterblok dat de traditionele technische ruimte en het bijbehorende leidingwerk vervangt. Het is een “alles-in-één” systeem dat bestaat uit:

  • een Waterair-filterpomp
  • een voorfilter
  • een filter aangesloten op een elektrische beveiligings- en programmeerbox.

Wat zijn de voordelen van Filwat Compact System®-filtratie?

  • Het wordt eenvoudig aan de zwembadstructuur vastgeschroefd. Het werkt dankzij een eenvoudige elektrische aansluiting. Dit vergemakkelijkt het installatiewerk van uw bassin.
  • Dankzij de geïntegreerde technologie wordt alle apparatuur die uw zwembad laat functioneren direct aan de rand van het zwembad beheerd. Hierdoor bespaart u ruimte.
  • Deze filtratie verbruikt 30% minder elektriciteit dan conventionele filtratie, genoeg om energie te besparen.
  • Het dubbele Easy-Bag-filtersysteem met een fijnheid van 20 micron zorgt voor kristalhelder water. Het kan ook vervangen worden door een filtratiesysteem met patronen (optioneel). Dit principe vereenvoudigt het onderhoud en het gebruik van uw zwembad.

De voordelen:

  • installatiegemak en ruimtebesparing
  • weinig of geen ondergrondse leidingen (elimineert het risico op lekkage)
  • 4 jaar garantie *

Wilt u uw zwembadproject ontwerpen? Een verkoopadviseur staat tot uw beschikking om een gepersonaliseerde implantatiestudie bij u thuis uit te komen voeren. Zo kan hij u een zwembadproject op maat voorstellen dat volledig aangepast is aan uw wensen.

*volgens onze algemene garantievoorwaarden.

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website