Filterblok Filwat Compact System® eco·r

De aanpak en beslissingen van Waterair zijn gebaseerd op respect voor de sociale waarden, het milieu en een duurzame economie. In dit kader hebben we het ecologisch verantwoorde zwembad van Waterair ontwikkeld: op maat gemaakt, verwarmd, overdekt, veilig, innovatief en met een laag verbruik. Ons doel is om een economisch en milieuvriendelijk zwembad aan te bieden.

Uit deze aanpak is het eco·r-label ontstaan dat al onze ecologische producten onderscheidt. Laten we samen kiezen voor dit nieuwe innovatieve filtratiesysteem met laag verbruik!

Filwat Compact System eco-r is een geïntegreerde filterblok met een zeer energiezuinige pomp. Deze innovatie zorgt voor een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik in vergelijking met conventionele filtratie.

Voordelen van de eco·r filtratie

1. Een pomp die 5 x minder energie verbruikt

De exclusieve technologie van deze pomp maakt het mogelijk om de filtratie van uw zwembad te verzekeren voor slechts 5 € per maand. Goed voor een besparing van € 268,- over het jaar.

Voorbeeld van jaarlijks elektriciteitsverbruik (tarief 2018) Prijs per Kwh = € 0,1579,-.

eco·r filtratiepomp 57 €
Klassieke filtratiepomp 325 €

2. Ultrastille pomp

Voor uw comfort en dat van uw buren is de nieuwe Filwat Compact System eco-r pomp ultrastil. Dit resultaat wordt verkregen dankzij een exclusieve en gepatenteerde dompelpomptechnologie met ultralage voltage.

3. Een esthetisch filterblok

Het nieuwe design van de behuizing zorgt voor een stijlvolle en esthetische uitstraling. Zeer discreet, het deksel dat het filterblok bedekt kan plat op het terras worden geplaatst. Verkrijgbaar in twee kleuren: grijs en crème. De behuizing is 50 x 50 cm groot. Het is versterkt om een lading van meer dan 150 kg te kunnen dragen.

4. Kan gebruikt worden met twee filtermedia

De eco·r pomp is geïntegreerd in een filterblok met een keuze uit twee soorten filtermedia: Easy Bag of de cartridge kit (beide zeer waterbesparend).

5. Garantie op de pomp

Op de pomp zit 6 jaar garantie.

6. Budget

FCS eco·r is duurder dan een traditioneel Filwat Compact Systeem, maar door de energiebesparing kan de investering na ongeveer 4 jaar worden terugverdiend.

Kenmerken

Compatibel met:

  • Met alle zwembaden kleiner dan 36 m3
  • Mogelijkheid om een elektrolyser toe te voegen

Incompatibel met:

  • Bodemprofiel groot bad (geen bodemafvoer)
  • Whirlpooloptie
  • Dubbele schijnwerper

Andere Waterair zwembadapparatuur heeft het Eco·R-label en kan worden gecombineerd met de werking van het nieuwe filterblok:

De combinatie van deze verschillende eco·r apparatuur met een aanzienlijke besparing op de installatiekosten is de garantie voor een ecologisch en toegankelijk zwembad. De slogan hierachter? Goed voor de planeet en voor uw portefeuille! 
Om meer te weten te komen over het ecologisch verantwoord zwembad van Waterair, kun je contact opnemen met een adviseur van Waterair zwembad en vragen om gratis en gepersonaliseerd plaatsingsadvie.
 

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website