Kies slim de juiste uitrusting en geef minder uit!

Om dagelijks aan uw behoeften te voldoen en uw tevredenheid te garanderen, hebben wij 4 lijnen van apparatuur gecreëerd voor het onderhoud van uw installatie. All-inclusive pakketten die perfect passen bij uw verwachtingen en uw zwembad.

Ter gelegenheid van de Waterdays en onze 50e verjaardag, profiteert u van een onmiddellijke korting van 50% op uw Waterair zwembad en de Top* lijn tot 30 april 2022

Waterair Essentiel lijn

Uw zwembad op maat tegen de juiste prijs

Het is uw Waterair zwembad op maat, snel en eenvoudig zelf te installeren. Profiteer van 20 jaar garantie* en een systeem dat zich al 50 jaar heeft bewezen. Door ervoor te kiezen uw zwembad zelf te monteren, bespaart u aanzienlijk op arbeidskosten. Dit betekent dat u zult profiteren van een zwembad dat 30% tot 50% goedkoper is.

Waterair Essential: uw duurzame zwembad voor de juiste prijs Waterair Essential: uw duurzame zwembad voor de juiste prijs

Waterair Relax lijn

Uw onderhoudsvriendelijke zwembad

Om het onderhoud van uw zwembad te vergemakkelijken, combineert Waterair Relax de Waterair Essential lijn met het easy-care universum. Uw gepersonaliseerde assistent begeleidt u in real time met gepersonaliseerde meldingen en advies, en vereenvoudigt uw zwembadbehandeling om de juiste actie uit te voeren, op het juiste moment. Het garandeert een optimaal rendement van uw zwembad door de automatisering van de filtratietijd in zomer en winter. Dit bespaart u geld op schoonmaakmiddelen.

Waterair Relax: uw makkelijk te onderhouden zwembad Waterair Relax: uw makkelijk te onderhouden zwembad

Waterair Performance lijn

Uw zuinig en milieuverantwoord zwembad

Combineer de Waterair Essential lijn met een laag verbruik filtratie. Deze oplossingen vergen 5 keer minder energie dan een traditioneel filtratiesysteem en leveren een rendement op investering in minder dan 5 jaar. Onze nieuwe technologieën zorgen voor een lager energieverbruik en geluidsreductie voor blijvend badplezier.

Waterair Performance: uw zuinig en milieuverantwoord zwembad. Waterair Performance: uw zuinig en milieuverantwoord zwembad.

Waterair Top lijn

Een zwembad dat gemakkelijk is om mee te leven en zuinig in gebruik is

Met Waterair Top combineert u eenvoudig gebruik, energieprestaties en een snel rendement op uw investering. Met uw Waterair zwembadkit voegt u de onderhoudsvriendelijke omgeving toe aan een zuinige en ultrastille filtratie. Kies voor een compleet pakket, ontwikkeld voor uw welzijn!

Top van de Waterair uitrusting Top van de Waterair uitrusting

Vraag uw gratis catalogus aan

Uw contactgegevens
Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Het adres van mijn project

Het adres van mijn project komt overeen met mijn persoonlijke adres

Ik meld mij namens een sponsor
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Offres commerciales revendeurs
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website