Laag verbruik in de aanbieding

alleen in november,

u krijgt van ons de eco·r technologie!*

Met deze intelligente box kunt u het gebruik van uw pomp optimaliseren en uw elektriciteitsverbruik tot 5 keer verlagen in vergelijking met conventionele filtratie. Het zal ook de geluidsoverlast door filtratie verminderen.U hoeft alleen nog maar te ontspannen en te genieten van het zwemplezier!

Offerte aanvragen
Uw contactgegevens
Hoe wilt u uw catalogus ontvangen?
Het adres van mijn project

Het adres van mijn project komt overeen met mijn persoonlijke adres

Ik meld mij namens een sponsor
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Offres commerciales revendeurs
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website

Onze expert vertelt over de Eco-R behuizing

“Deze behuizing is een product dat is ontworpen en geproduceerd in Frankrijk, tussen de Elzas en Franche Comté, en dat het Eco·R-gamma dat we al enkele jaren aanbieden, vervolledigt. Het is een antwoord op een belangrijk aandachtspunt in termen van energiezuinigheid en ecologische betrokkenheid. Het is voor ons van vitaal belang om producten te ontwerpen die de elektriciteitsrekening van onze klanten aanzienlijk verlagen.

Dit product heeft een aantal zeer interessante voordelen. De installatie is zeer eenvoudig en de levensduur van de filterpomp wordt verlengd dankzij verminderde mechanische slijtage en een lagere rotatiesnelheid. De filtratie is van betere kwaliteit, en dat levert als bonus een duidelijk economisch voordeel op: in sommige gevallen worden de elektriciteitskosten met wel 6 keer verlaagd. Tot slot maken afstandsbediening via de easy•care app en geluidsreductie met een ultrastille pomp de lijst met voordelen van de behuizing compleet. ”

Wajdi H., projectmanager onderzoek en ontwikkeling

Gratis offerte
*Gratis Eco·R plug-in of gelijkwaardige korting op FCS Eco·R bij aankoop van een zwembad. Aanbod geldig van 01/11/2023 tot 30/11/2024