Gratis zwembadcatalogus

200.000 varianten voor een uniek zwembad!

Waterair Zwembaden, specialist in zwembadpakketten, geeft u de keuze uit meer dan 90 modellen en 200.000 varianten die kunnen worden aangepast aan alle soorten natuurlijk terrein, om van uw tuin een unieke en gepersonaliseerde plek te maken.

Vraag naar onze gratis Waterair Zwembaden catalogus en krijg toegang tot al onze zwembadmodellen en -uitrustingen, evenals onze prijzen.

De catalogus ontvangen
catalogue piscine 2020

Ontdek zwembad Barbara

Je zult genieten van het grote zwembadgedeelte van Barbara, de juiste keuze voor onbeperkt zwemmen. Het voordeel: de afgeronde hoeken voor een betere watercirculatie en eenvoudig onderhoud. De toevoeging van een uitgaande trap (optioneel) structureert de ruimtes en maakt het tot het meerzone zwembad bij uitstek

Vraag uw catalogus aan
piscine rectangle
Piscine rectangle avec plage bois
piscine forme libre creusée

Vraag uw Waterair Zwembaden catalogus aan

Uw contactgegevens
Het adres van mijn project

Het adres van mijn project komt overeen met mijn persoonlijke adres

Ik meld mij namens een sponsor
Ik geef Waterair toestemming om mij commerciële aanbiedingen (inclusief prijzen) te sturen:
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website

Europees leider op het gebied van zwembadpakketten

20 jaar

garantie op de structuur*

+50 jaar

ervaring als fabrikant

+20%

waarde van eigendommen

125 000

tevreden klanten

(1) Door uw e-mailadres op te geven, kunt u commerciële informatie ontvangen van Waterair Zwembaden. U kunt zich op elk moment uitschrijven door te klikken op de link die u bij elke e-mail ontvangt. U hebt het recht om uw gegevens te bekijken, te wijzigen, te corrigeren en te verwijderen (art. 34 van de Franse wet “Informatique et libertés”). Om dit recht uit te oefenen, kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie – Piscines Waterair ZA – INT – 68580 Seppois-le-Bas.

© Fotocredits: Benjamin Dubuis, Gregory Tachet, Mikko Lehtimaki, Thierry Foulon

* Verplichte velden

** De Waterair panelen hebben een garantie van 20 jaar. Zonder degressiviteit. Volgens onze algemene garantievoorwaarden.