Mini piscine rectangle

Slim zwembaden: geen tuin kan ze weerstaan !

Als u een kleine tuin heeft, hebben wij het perfecte zwembad voor u ontworpen! Ontdek de twee modellen Nina en Mila die, dankzij hun geringe breedte, het mogelijk maken een zwembad te installeren waarvan u dacht dat het onmogelijk was!

Ter gelegenheid van de Waterdays en onze 50ste verjaardag kunt u profiteren van een uitzonderlijk financieringstarief !

Ontdek het model Nina

Dit lange zwembad past elegant in kleine tuinen. Dankzij het model Nina heeft u een fijn zwemgedeelte om af te koelen en een relaxgedeelte met een geïntegreerde bank. Hiermee kunt u thuis een nieuwe bron van plezier en sportieve activiteiten voor het hele gezin creëren!

Ik geniet ervan

Nieuw in 2022

Ontdek het model Mila

Met zijn zachte rondingen is dit het perfecte loungezwembad: gemakkelijk te installeren, gemakkelijk te verplaatsen en te genieten van zijn grote bank om te relaxen. Met zijn breedte van 2,07 m past hij in de kleinste tuin en vormt hij ook een ideale speelruimte voor kinderen!

Ik duik erin!

Nieuw in 2022

Piano trap : de design touch voor uw Slim zwembad

Deze optionele trap, speciaal ontworpen voor onze Slim-modellen, verfraait uw zwembad met zijn eigentijdse design. Het zal u comfort en een gemakkelijke toegang tot het zwembad brengen.

En go

Vraag uw gratis en gepersonaliseerde offerte aan

Uw contactgegevens
Het adres van mijn project

Het adres van mijn project komt overeen met mijn persoonlijke adres

Ik meld mij namens een sponsor
Ik geef Waterair toestemming om mij commerciële aanbiedingen (inclusief prijzen) te sturen:
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website