Gebogen zwembadbodem

Ontspannen, spelen, zwemmen, duiken, ontdek het ideale gebogen bodemprofiel om al deze mogelijkheden van het zwembad te combineren.

Waarom kiezen voor een gebogen zwembadbodem?

Wilt u een zwembad installeren dat geschikt is voor het hele gezin, zowel jong als oud? Het zwembad met gebogen bodem voldoet precies aan al uw behoeften.

De zachte en constante hellingen maken het mogelijk om aan beide zijden van het zwembad te lopen. Het is een veilige oplossing voor kinderen en bovendien kunt u tegelijkertijd rustig van een heerlijk drankje geniet bij het zwembad.

Ook duikliefhebbers zullen blij zijn: de centrale ruimte, met een maximale diepte van 1,80 m, stelt hen in staat om in alle veiligheid kopje onder te duiken.

Hoe kies ik de juiste zwembadbodem?

Tijdens uw gepersonaliseerd plaatsingsadvies zal uw adviseur u helpen bij het ontwerp van uw project.

Hij luistert naar al uw wensen en helpt u zo de juiste bodem te kiezen die aan al uw behoeften voldoet. Bij ons vindt u ongetwijfeld het ideale bodemprofiel voor uw zwembad dat perfect bij het gebruik van uw zwembad aansluit, ongeacht of u erin wil sporten, wil ontspannen, wil duiken of gewoon wil genieten.

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website