Dompelbank voor zwembad Slim

Zelfs in een klein zwembad is uw comfort belangrijk. Daarom heeft Waterair speciale banken voor Slim zwembaden ontworpen, om aan alle zwemwensen te voldoen, zelfs in de kleinste tuinen.

De dompelbank, de design en comfort troef van uw Slim zwembad

In een zwembad is een dompelbank om op te zitten een echt pluspunt dat het verschil kan maken. De bank is een comfortabele plek om te ontspannen en te genieten van de frisheid van het water! Het is ook ideaal voor gezinnen met kinderen, die veilig kunnen spelen in het bijzijn van hun ouders.

Dompelbanken geïntegreerd in uw zwembadinstallatiekit

Kiezen voor een Slim zwembad betekent niet dat u moet inboeten aan comfort. Daarom bevatten de installatiesets voor de zwembaden Slim Nina en Mila een speciaal voor deze modellen ontworpen bank.
De ingebouwde banken in onze Slim zwembaden passen perfect bij de kleur van uw aangepaste liner en blijven zichtbaar voor uw veiligheid. Ze zijn ook ontworpen om als eerste trede te dienen voor de Piano trap onder water, die als optie verkrijgbaar is op de Slim Nina en Mila zwembaden.

Een dompelbank voor uw Slim zwembad!

Het Nina rechthoekig zwembad omvat een over de volle breedte dompelbank. In de stoel kunnen twee mensen comfortabel zitten. De meest sportievelingen kunnen zelfs aquagym-oefeningen doen op de bank!

Het ovale zwembad Mila heeft zijn eigen bank, aangepast aan zijn vorm, eveneens geïntegreerd over zijn volledige breedte. De bank van het Slim Mila zwembad heeft een diepte van ongeveer 1 m, zodat u kunt gaan liggen. Het belooft aangename momenten van ontspanning in de rustgevende koelte van het water.

Hoe installeert u de dompelbank van uw zwembad?

De dompelbank, die is inbegrepen in de installatiekit voor uw Slim zwembad, is ontworpen voor de modellen Nina en Mila. Er hoeven geen aanpassingen te worden gedaan: alles is ontworpen om de installatie te vereenvoudigen! U bent ook vrij om uw bank aan de linker- of rechterkant van het zwembad te plaatsen, afhankelijk van de indeling van uw tuin of de blootstelling aan de zon. Tot overmaat van ramp is de installatie van Waterair zwembaden snel en eenvoudig. Ontspanning en comfort zijn nu binnen handbereik en toegankelijk voor alle tuinen.

Ontvang uw gratis catalogus

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website