Description

Het vrijevorm zwembad Emma is een perfecte combinatie van originaliteit en elegantie. Een unieke esthetiek die wordt benadrukt door afgeronde vormen die in alle tuinen passen. De rechte kant past zich perfect aan de vorm van uw huis aan terwijl de grote ronde kant zorgt voor een ideale speelruimte.

Het combineert ontspanning en het plezier van water met de geïntegreerde trap Pacio. Op die manier beschikt u in één zwembad over verschillende zones. Aan de ene kant kunt u heerlijk ontspannen terwijl u comfortabel in één van de twee ontspanningsruimtes van uw trap zit, terwijl de kinderen aan de andere kant van het zwembad kunnen spelen.

De afmetingen

Dit grote zwembad is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen: de eerste 7,24 x 4,15 x 2,96 m heeft een oppervlakte van 22 m2, de tweede 8,17 x 4,15 x 2,96 m met een oppervlakte van 25 m2. Het is een zwembad met een ideaal formaat dat zowel geschikt is om in te ontspannen als om in te sporten.

De standaarduitrustingen

Het zwembad Emma kan volledig naar wens aangepast worden. Een familie zwembad of een sportbaan, kies een bodem die aangepast is aan uw gebruik: een platte bodem van 1,20 tot 1,50 m, een gewelfde bodem, een minikuil of een dia bad.
Bepaal de stijl van uw zwembad door de kleur van uw Pacio-trap uit te kiezen (granietgrijs of granietbeige) en de kleur ervan te combineren met die van uw liner: grijs, toscaans, azuurblauw of gemarmerde leisteen.