Usages piscine : quelles activités pratiquer dans sa piscine privée ?

Een zwembad is een echte bron van activiteiten voor in de tuin. Vooral als het zwembad helemaal op uw gebruik en uw wensen is afgestemd. Sporten, ontspannen, spelen… iedereen wordt er gelukkig van.

Het maakt niet uit of u uw zwembad wil gebruiken om te sporten, te spelen met het gezin of thuis te kunnen relaxen, uw zwembadproject past zich helemaal aan uw behoeften aan. De juiste vorm en grootte kiezen? Welk bodemprofiel is het meest geschikt? Hoe kunt u de juiste accessoires erbij kiezen?

Ontdek onze tips voor het maken van een zwembad dat volledig aan uw wensen voldoet.

 

Uw verkoopadviseur staat tot uw beschikking om u te helpen bij de creatie van uw zwembad op maat tijdens een gratis en gepersonaliseerde inplantingsstudie.
 

Spring mee in het zwembad

Hoe wilt u uw catalogus ontvangen? *
Ik geef Waterair toestemming om me prijzen, de digitale catalogus en speciale aanbiedingen te sturen :
Offres commerciales e-mail
Offres commerciales sms
Parrainage
De velden met een * zijn verplicht
Uw gegevens worden door de Waterair Groep verzameld in het kader van uw verzoek. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid beschikbaar onderaan onze website

Europees leider op het gebied van zwembadpakketten

We zijn aanwezig in meer dan 29 landen wereldwijd en beroemd om de kwaliteit van onze producten en de betrouwbaarheid van onze diensten, maar ook vanwege onze uitzonderlijke concurrentiepositie.

20 jaar

garantie op de structuur*

+50 jaar

ervaring als fabrikant

+20%

waarde van eigendommen

133 000

tevreden klanten