Een zwembad om te ontspannen

Een zwembad is als nieuwe woonkamer die aan uw huis wordt toegevoegd. Hoe leuk is het om na een dag werken naar huis te kunnen gaan, uw badpak aan te trekken en te duiken.  U voelt zich lichter, luistert naar het kabbelen van het water, geniet van de zon, er is werkelijk aan alles gedacht zodat u van de rust om zich heen kunt genieten.
Een paar baantjes trekken, comfortabel uitrusten op de trap met een boek (of een cocktail in de hand), een spelletje aqua-volleybal met de kinderen: het maakt niet uit wat u doet, u zult sowieso kunnen genieten van de voordelen van water. Hierdoor kunt u zowel fysieke als mentale spanning loslaten.

Welke afmetingen voor een plezierbad?

Wat de afmetingen ook zijn, u kunt van uw zwembad een prachtige ontspanningsruimte maken:

  Heeft u een kleine tuin?

  Onze minibaden zijn ideaal om u te laten genieten van een frisse duik en ontspannende momenten. Het model Lola mini, Sara mini of Emilie mini zal erin slagen u te verleiden met een geïntegreerde trap, perfect om te ontspannen aan het eind van de dag.

  Wilt u een meer gezinsvriendelijk zwembad?

  Elk van onze modellen is verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Door uw zwembad uit te rusten met een trap creëert u verschillende zones. U kunt genieten van uw ontspannende pauzes terwijl u de kinderen die aan de andere kant van het zwembad spelen, in de gaten houdt.

  Zin in een groot zwembad?

  Een groot zwembad kan ook ingericht worden met allerlei troeven om u te laten genieten van welverdiende ontspanningspauzes. Vaak denkt men echter dat grote zwembaden alleen bedoeld zijn voor sportievelingen. Ontdek het model Emilie in de uitvoering als zwemgang, uitgerust met de trap Square. U hebt twee ontspanningsruimtes tot uw beschikking om te relaxen na uw trainingssessies.

   Piscine rectangle – Couloir de nage

   Welke uitrusting is er nodig voor een optimale ontspanning?

   • Een trap om nog meer van het water te kunnen genieten: het maakt niet uit of u kiest voor een trap aan de binnen- (geïntegreerd) of buitenkant (optioneel) in de vorm van uw zwembad, het wordt ongetwijfeld uw favoriete plekje om te genieten van een moment van ontspanning. Maak gebruik van de zitgelegenheid om comfortabel te gaan zitten en van uw welverdiende pauze te genieten.
   • Balneotherapie: Uw trap kan voorzien worden van met whirlpoolsproeiers (optioneel) voor nog meer comfort.
   • Water op de ideale temperatuur: Verleng het zwemseizoen met behulp van onze apparatuur om het water in uw zwembad op de gewenste temperatuur te houden: warmtepomp, zonnedekking, overkapping, u kiest zelf op basis van uw wensen en uw budget.

   Wat is de ideale diepte voor een plezierbad?

   Om optimaal te kunnen genieten van het zwemplezier is het ideaal om een bodem te hebben van 1,20 m diep:

   • Over het gehele oppervlak van het zwembad dankzij een vlakke bodem.
   • Aan één kant van het zwembad dankzij de minikuil die twee verschillende zones creëert: aan de ene kant een klein bad van 1,20 m diep; aan de andere kant een put die tot 1,80 m kan dalen, zodat u in alle veiligheid kunt duiken.

   Indien u zelf ook wil kunnen genieten van uw eigen ontspanningsruimte, zullen wij u begeleiden en adviseren tijdens een gepersonaliseerde inplantingsstudie om uw zwembadproject op maat te kunnen realiseren.